Hellvik Hus Romerike kjøper Hellvik Hus Follo

Hellvik Hus Romerike AS kjøper 100 prosent av aksjene i Hellvik Hus Follo AS og Mesterbygg Follo AS. Selger er Mbf Invest AS, Camilla Marie Lie-Beck og Joakim Lie.

Mbf Invest eies av Øyvind og Ragnhild Lie, som fram til nå har vært daglig leder i Hellvik Hus Follo. Hellvik Hus Follo ble medlem av Hellvik Hus-kjeden i 2000, men aktiviteten har de siste årene vært lav grunnet sykdom. Dette er også årsaken til at de velger å selge.

- Vi ville gjerne drevet videre selv, men når ting ble som de ble synes vi det er veldig fint både for oss og for kundene våre at Hellvik Hus Romerike overtar og at firmaet forblir i Hellvik Hus-familien. Vi har hatt mange fine år i Hellvik Hus, og har flotte minner fra turer og samlinger, sier Ragnhild Lie i en pressemelding

Store muligheter

Hellvik Hus Romerike er en del av Hellvik Hus Gruppen AS, og er den største forhandleren i Hellvik Hus-kjeden. Hellvik Hus Romerike jobber i hovedsak i området rundt Gardermoen og på Jessheim. Hellvik Hus Follo holder til i Vestby en times kjøring lengre sør og har sitt nedslagsfelt i Follo, Hurum. Røyken, Oslo og deler av Østfold. Den korte geografiske avstanden er en av årsakene til at Hellvik Hus Romerike gjennomfører oppkjøpet.

- I tillegg vet vi jo at det skjer mye innen utbygging av infrastruktur rundt Oslo-området, med blant annet Follobanen. De mulighetene den medfører gjør at vi har stor tro på den videre driften av Hellvik Hus Follo, sier Gunnar Gjendahl, daglig leder i Hellvik Hus Romerike.

Hellvik Hus Follo vil etter oppkjøpet er gjennomført fortsette med samme navn som før, og forblir et driftsselskap. Mesterbygg Follo blir et eiendomsselskap.

- Det første vi må gjøre er å øke aktiviteten og omsetningen i selskapet, og å bygge opp ordrereserven. Parallelt med det skal vi se oss om etter interessante utviklingsprosjekter i området, sier Gjendahl.

Rune Gulbrandsen ny daglig leder

Tidligere salgssjef i Hellvik Hus Romerike, Rune Gulbrandsen, går inn i rollen som daglig leder. Gulbrandsen vil også inngå i Hellvik Hus Romerike sin ledergruppe. Joakim Lie fortsetter i sin stilling som kalkulatør, men vil i en overgangsfase også jobbe som boligkonsulent.

- For oss er det veldig kjekt at Joakim fortsetter, og at Rune kommer inn som daglig leder. Rune er riktig mann for jobben, og han kommer til å få et spennende markedsområde å jobbe i, sier Ragnhild Lie.