Teknisk direktør

BoligPartner er en av Norges ti største boligbyggere og med hovedfokus på bygninger i tre. Selskapet er landsdekkende og har per i dag 55 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk. Totalt arbeider nærmere 500 ansatte i BoligPartner og hos tilknyttede forhandlere. Hovedkontoret ligger på Hamar, og her er også landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert.

BoligPartner er del av BoligPartner Konsern og yter tjenester til øvrige kjedekonsepter i konsernet. Selskapet leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger og har mer enn 25 års fartstid som norsk boligbygger. I økende grad jobber selskapet også med tomteutvikling og egenutviklede prosjekter, inkludert lavblokk i tre. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 10 000 hytte- og boligdrømmer for sine kunder. BoligPartner er i 2018 på topplisten over de beste arbeidsplassene i landet, og sertifisert som en ”Great Place To Work-bedrift”.

FirmaBoligPartner
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist20.03.2019

Ønsker du å påvirke morgendagens løsninger og bokvalitet for den norske bolig- og fritidskunden? Som Teknisk Direktør i BoligPartner har du ansvar for å lede en teknisk avdeling som opptrer som et internt arkitekt– og rådgivende ingeniørkontor. Divisjonen har 50 ansatte og yter service til egeneide distriktskontor og konsernets forhandlerkonsepter.

Den rette kandidat er strukturert, handlekraftig og fremoverlent. Det blir sentralt for rollen å kunne levere på selskapets overordnede strategi, sikre rett kompetanse og implementere gode prosesser og rett kommunikasjon inn i leveransene.

Vi vektlegger en tydelig lederprofil og en lagspiller som er dyktig på relasjonsbygging, både eksternt og internt. Du innehar god tallforståelse, tar faktabaserte beslutninger og utviser gode analytiske evner. Videre evner vedkommende å skape engasjement og entusiasme. Teknisk direktør vil jobbe med flere kontaktpunkter, og har et viktig ansvarsområde i å samhandle, sette retning og sørge for at divisjonen leverer på servicegrad og kvalitet til uteapparatet.

Vi søker deg som har erfaring fra byggebransjen, og motiveres av å videreutvikle en sterk merkevare. Du har en utpreget kommersiell fremtoning og trives med å jobbe strukturert med forretningsplaner, målstyring og budsjetter, samtidig som du evner å skape vekst og lønnsomhet for selskapet.

Hovedoppgaver i rollen som Teknisk direktør:

  • Utvikle og implementere gode rutiner og prosesser for samhandling mellom distriktskontor/uteapparat og hovedkontor
  • Sikre god sentral teknisk kompetanse og optimalisere arbeidsflyt mellom lokal bestilling og bruk av sentrale ressurser
  • Effektivisere og forbedre arbeidsprosesser og kommunikasjon
  • Ressursoptimalisering og måloppnåelse for divisjonen

Følgende formell kompetanse, erfaring og egenskaper er viktige:

  • Høyere relevant utdanning på mastergradsnivå og bransjeerfaring
  • Erfaring med ledelse, personalledelse og resultatansvar
  • Erfaring med ledelse av teknisk utviklingsmiljø; prosjektering, arkitektur og plan
  • God økonomisk forståelse, herunder økonomistyring, kalkuleringer og analyse

BoligPartner kan tilby store påvirkningsmuligheter i et utviklingsorientert miljø. Er du klar for nye og spennende utfordringer? Send oss din søknad med CV innen søknadsfristen 20. mars 2019. Har du spørsmål om stillingen eller prosessen, kan du ta kontakt med vår rådgiver i The Assessment Company, Sigurd Beidel, på telefon 489 99 525.

Søk stilling

Vis flere stillinger: