Lagermedarbeider og sjåfør

Consto Nord AS er et datterselskap av Consto AS, og er Nord-Norges største entreprenørselskap. Selskapet dekker markedet i Nordland, Troms, Finnmark og Svalbard. Consto Nord AS har nær 120 funksjonærer og nesten 150 fagarbeidere, og hadde i 2017 en omsetning på MNOK 1 578. Hovedkontor i Harstad, med avdelingskontorer i Tromsø, Bodø, Mo i Rana, Narvik, Alta, Kirkenes, Hammerfest og Svalbard.

Consto Svalbard AS er et datterselskap av Consto Nord AS. Som eneste entreprenør dekker selskapet markedet på Svalbard. Consto Svalbard AS har flere pågående prosjekter under utførsel og nye store oppdrag for fremtiden. Selskapet har 5 funksjonærer og 31 fagarbeidere. Hovedkontor er i Longyearbyen.

FirmaConsto Svalbard
FylkeSvalbard
StedLongyearbyen
Søknadsfrist05.03.2019

Consto Svalbard AS søker kombinert lagermedarbeider og sjåfør til snarlig tiltredelse.

Arbeidsoppgaver

  • Lagerarbeid, primært byggevarer
  • Sjåføroppdrag
  • Enklere reparasjoner

Kvalifikasjoner

  • Gjerne erfaring fra byggevarer og eller trelastlager
  • Praktisk anlagt med noe mekanisk forståelse
  • Ønskede sertifikater: bil klasse BE, T4 motvektstruck, C1 og C2 teleskoptruck, M 4 hjullaster, G11 stropp og personløfter

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er strukturert og har stå på vilje. Du må kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Evne til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag. Vi verdsetter medarbeidere med kunnskap, erfaring, initiativ og energi.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen

Ståle Sæther

Personalsjef

Telefon 954 73 511

Søk her

Vis flere stillinger: