Administrerende direktør

Asplan Viak AS er et av Norges ledende rådgivningsselskaper. Vi har i snart 60 år bistått offentlige og private virksomheter med tverrfaglig rådgivning, analyser og utredninger. Virksomheten er organisert i to divisjoner; Plan og Arkitektur og Bygg og Infrastruktur. Asplan Viak er eiet av en stiftelse som vektlegger arbeid med samfunnsnyttige formål. Dette påvirker vårt verdigrunnlag.

Vi er i front i det grønne skiftet med kjernekompetanse innen urbanisme, landskap, energi, vann og miljø.
Selskapet har over 1000 høyt kvalifiserte ansatte fordelt på 31 kontorsteder og er derfor en viktig arena for samfunnsutviklingen. Vi former samfunnet og ser mennesket.

www.asplanviak.no

FirmaAsplan Viak
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristsnarest

Vår administrerende direktør gjennom 12 år mener det er tid for å slippe til nye krefter. Asplan Viak har ambisiøse strategier for videre utvikling og vekst. Vår nye administrerende direktør er en visjonær og samfunnsorientert person med solid ledererfaring fra relevant virksomhet. Vi søker deg som vil videreutvikle selskapet og samfunnsaktøren Asplan Viak. Du har god forståelse for de endringer vi står overfor både i rådgivningsbransjen og i samfunnet for øvrig. Du er en tydelig og motiverende leder som bidrar til innovasjon, engasjement og gode resultater i en høykompetent organisasjon.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Christian Heiberg tlf. 992 98 574. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søknad og CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: