Regionsjef Janne Olsen (f.v.), daglig leder Øystein Bækkelien og salgsleder Espen Aune.

Betong Øst i full drift i Trøndelag

Kongsvinger Betong AS og NorBetong AS har slått seg sammen i Trøndelag og har dannet selskapet Betong Øst Trøndelag AS. Driften i selskapet er nå i full gang.

Selskapet skal drives operasjonelt av Betong Øst AS.

Nysatsningen Betong Øst Trøndelag satser offensivt og har allerede omprofilert fabrikker og biler med den nye logoen. Betong Øst Trøndelag eies 50 prosent av Kongsvinger Betong og 50 prosent av NorBetong og har tatt over NorBetongs fabrikker i Trøndelag. Selskapet ble startet 1. september, og vil ha hovedkontor i Trondheim.

For tiden pågår det en omfattende prosess med rekrutering av transportkapasitet og driftskapasitet. Det er satt på et ungt lederteam med lang bransjeerfaring og stort pågangsmot.

Nyansatt regionsjef Janne Olsen har bred erfaring og god kunnskap om betong og entreprenørmarkedet i Trøndelag, og ser frem til å overta den daglige ledelsen i regionen.

– Det er uten tvil en økt etterspørsel i markedet og en konkurransesituasjon som vi er klare til å ta fatt på. Vi er godt i gang med å rekruttere flere og dyktige folk i alle ledd, noe som vil øke vår konkurransekraft og gjøre oss mer synlige i markedet, sier Olsen.

Espen Aune er ny salgsleder i regionen, og han ser frem til å komme i gang.

– Tett oppfølging på byggeplass, samt å være til stede for kunden er noe som vil være høyt prioritert i min arbeidshverdag. Betong Øst sitt varmerke DØNN er en solid merkevare og Betong Øst har god tillit i markedet. Jeg skal være med på å underbygge dette og vise våre kunder at vi lever opp til vårt varemerke og væremåte; DØNN Solid, påpeker Aune.

Daglig leder Øystein Bækkelien ser frem til å videreutvikle regionen og er sikker på at Betong Øst sin driftsmetode vil gjøre at kunder og konkurrenter kommer til å merke Betong Øst sin inntreden i Trøndelag. 

– Korte beslutningsveger gjør oss svært handlekraftig. Dette er et viktig virkemiddel for å øke konkurransekraften og imøtekomme våre kunders krav til leveringsdyktighet og produktkvalitet. Trøndelag er den nye satsingen til Betong Øst og en region i sterk utvikling med stort potensiale, sier Bækkelien.

– Jeg er sikker på at Janne og Espen sammen med de resterende solide ansatte i Betong Øst Trøndelag vil bidra til å utvikle regionen og oppnå ønskede resultater. Det er stor vekst i bransjen og markedet med store- planlagte prosjekter både innen bygg- og anlegg. Vi har som mål å henge på denne utviklingen, legger Bækkelien til.