Business Controller

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist15.10.2018

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid, grunnarbeid og veiservice. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø.

Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg.

Vi ser positivt på fremtiden og er stolt over det ansvaret vi har fått for flere spennende prosjekter i vår nordiske region. For at vi skal lykkes med alle de spennende utfordringene som er i gang, søker vi nå etter en engasjert Business Controller til å styrke vårt team!

Her er dine nye utfordringer

I rollen som Business Controller vil du være sentral i vår økonomioppfølging av Divisjonen. Dette inkluderer måneds- og kvartalsrapportering, samt støtte i vårt budsjett- og prognosearbeid. Du vil jobbe tett sammen med Division Controller i utvikling av vår økonomistyring og vårt prognosearbeid. Du vil også være en del av økonomiledergruppen i forretningsområdet Infrastruktur, som er vår nordiske enhet.

Vi jobber i en verden i stadig forandring, og søker deg som ønsker å jobbe med forbedringsarbeid, struktur og implementering av nye smarte løsninger i våre arbeidsmetoder innen økonomi. Du er en person som har interesse for komplekse oppgaver med mye informasjonsinnhenting, og som er dyktig til å se sammenhenger og kunne konkludere. Vi ser at du er trygg i din faglige rolle. Du trives med å jobbe selvstendig med et stort ansvar, men også å jobbe i team da arbeidet innebærer mange kontaktflater og mye samarbeid med andre.

Din erfaring og kompetanse

Vi søker deg som er utdannet siviløkonom/revisor, gjerne med erfaring innen rapportering og økonomistyring. Du har mellom 5-7 års erfaring fra en forretningsrettet og analytisk rolle som controller i store selskaper. Erfaring fra byggebransjen og prosjektregnskap er en fordel, men ikke et krav. Du har en god forståelse for økonomiprosesser og en sterk forretningsinteresse. For å trives i NCC og i rollen som Business Controller må du være en pådriver med gode kommunikasjonsevner, og ha et ønske om å lede og skape resultater i samarbeid med andre. Vi legger stor vekt på personlige egenskaper som analytiske evner, ansvarsfølelse, engasjement, integritet og en strukturert arbeidsform.

Vi ser etter deg som jobber godt i team, og som kan levere effektivt i forhold til gitte frister. Du har god erfaring med å bearbeide informasjon fra ulike virksomhetssystemer, og er vant til å bruke Excel og PowerPoint som arbeidsverktøy.

Vi tilbyr

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.

Arbeidssted for denne stillingen vil være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo, men noe reising må også påregnes innenfor vårt nordiske forretningsområde.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med Division Controller, Petter Wiik-Nilsen, tlf. +47 922 04 609. Registrere din søknad med søknadsbrev, CV og vitnemål nedenfor.

Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende - Siste frist: 15. oktober 2018

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk her

Kontaktpersoner:

Petter Wiik-Nilsen
Divisional Controller
+47 922 04 609

Vis flere stillinger: