Prosjektingeniør

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

FirmaTop Temp for Roxel Tekniske
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Roxel Tekniske er en teknisk totalentreprenør og servicebedrift innenfor fagene rør, ventilasjon, automasjon og elektro. Selskapet er kjent som en kjempe i vest og har nå som mål om å erobre østlandet. Som konsern rundet Roxel Group 500 millioner i omsetning i 2017 og har klare vekstambisjoner i fremtiden. Roxel Tekniske arbeider både med oppdrag på enkeltfag og totaltekniske oppdrag. Våre team er sammensatt av medarbeidere med lang erfaring og stor kompetanse innenfor det enkelte fag og i prosjekter med tverrfaglighet.

Roxel Tekniske består i dag av 130 dyktige medarbeidere og våre primære markedsområder er næringsbygg, bolig/leiligheter, rehabilitering og service. Vi skal være en foretrukken leverandør av våre tjenester og setter høye krav til kvalitet og gjennomføringsevne.

Roxel Tekniske er en del av Roxel Gruppen. Se www.roxel.no for mer informasjon om selskapet.

Som prosjektleder har du det totale ansvaret for dine prosjekter, både teknisk, økonomisk og gjennomføringsmessig.

I tillegg til eget fag får du mulighet til å lede tverrfaglige prosjekter. Kalkulasjon og tilbudsarbeid foregår i team bestående av representanter fra både VVS, elektro/automasjon og ventilasjon/klima.

Arbeidsoppgaver:

  • Delta i prosjektteam hva gjelder kalkulasjon, tilbudsarbeid og prosjektering
  • Prosjektledelse og prosjektgjennomføring med fokus på HMS, fremdrift, kvalitet og økonomi
  • Faglig ansvarlig
  • Bygge gode relasjoner mot kunder og samarbeidspartnere
  • Arbeide med prosjekter i Stor-Oslo
  • Faglig støtte i forbindelse med tilbudsarbeid, kalkulasjon, prosjektering og administrasjon leveres fra hovedkontoret i Stavanger

Kvalifikasjoner

  • Vi ser helst at du har 3-5 års erfaring som prosjektleder, men oppfordrer også deg med god fagkompetanse og lederambisjoner om å vise din interesse
  • Utdanning som ingeniør Høyskole / Universitet
  • Teknisk fagskole
  • Installatør Gr. L

Vi ser etter en kremmer som er fremoverlent, proaktiv, selvgående, uredd og rå som person. En som ikke er redd for å by på seg selv og tenke nytt. Og ikke minst; du som ler av de dårlige vitsene våre, og får oss til å smile, hver eneste dag.

Konkurransedyktige betingelser som vi vet du blir fornøyd med hos oss, for ikke å snakke om at du møter hver dag dyktige kollegaer i et godt arbeidsmiljø, hvor du kommer til å vokse sammen med mot nye høyder da Roxel og høye ambisjoner.

Ring Jahn-Fredrik om du lurer på mer om stillingen tlf: 990 33 000.

Søk her

Vis flere stillinger: