Montør

Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med det lokale selskapets fleksibilitet og nærhet. Bravida Norge AS eies av Bravida AB og er en del av Bravidakonsernet – Skandinavias største totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer. Bravida finnes på ca.150 steder i Sverige, Norge og Danmark, hvorav 25 i Norge. Bravida AB sine eiere har siden 2012 vært det private equity-selskapet Bain Capital.

FirmaBravida
FylkeOslo
Søknadsfrist31.07.2018

I forbindelse med økt oppdragsmengde og utvikling av nye serviceteam søker Bravida etter dyktig servicemontør/tekniker til sin serviceavdeling i Oslo. Som elektromontør vil du tilhøre en dyktig og erfaren avdeling med 90 ansatte som hele tiden jobber for Bravida sin utvikling. Avdelingen har en omsetning på over 100 millioner, og oppdragene er i Oslo og omegn. Du vil jobbe både selvstendig og i team med dyktige og engasjerte kolleger, selvstendig arbeid eller teamarbeid avhenger av størrelsen på prosjektene. Vi søker etter elektriker som vil jobbe med el-billading/ladeinfrastruktur og elektro servicearbeider for både næringskunder og private kunder til Bravida.

Bravida har stort fokus på sine ansatte og hver enkelt ansatt sin personlige utvikling. Talenter blir belønnet og Bravida har et talentprogram hvor utpekte ansatte får delta for personlig og faglig utvikling. Bravida er opptatt av din videre karrierevei og mulighetene vil derfor være mange. Videre karrieremuligheter kan blant annet være service- eller prosjektleder, spesialisering innen automasjon eller lignende. Det er du som setter stopper for hvor langt du vil nå og det er din oppgave å gripe de mulighetene du blir tilbudt.

Hvorfor jobbe hos Bravida:

  • Du jobber med spennende produkter og tjenester
  • Du får en stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte medarbeidere
  • Du får gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling (talentutvikling og karrieremuligheter)
  • Du får jobbe i et meget bra arbeidsmiljø med mange fellesaktiviteter

ARBEIDSOPPGAVER

Som servicetekniker i Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din evne til å overgå kundenes forventninger gjennom din kunnskap, driv og interesse. Rollen som servicetekniker innebærer ansvar for hele serviceoppdrag, både leveranse og mersalg. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

  • Oppfølging av eksisterende kunder innen fagområdet
  • Kommunikasjon mot kunder og serviceledere

VI SØKER DEG SOM

  • Har fagbrev gruppe L
  • Har en god formidlingsevne på norsk, både skriftlig og muntlig
  • Har førerkort klasse B
  • Har erfaring fra service og planlegging av serviceoppdrag
  • Har erfaring med HMS
  • Vil bidra til å styrke og videreutvikle Bravida sin kompetanse i markedet

Din kompetanse er viktig for Bravida, men dine personlige egenskaper er like viktige. For Bravida og deres kunder er det viktig at du er systematisk, holder god orden, håndterer mange baller i luften og trives med et høyt arbeidstempo. Som person er du serviceinnstilt og har forståelse for viktigheten av din fremtreden ute hos kunde. Du må ha evne til å se fremover og tenke nye løsninger og muligheter for å utvikle kunden. Det å kunne ta ansvar for dine oppgaver samtidig som du holder kunde oppdatert ser du på som en selvfølge. Du er også løsningsorientert, selvstendig og samarbeidsvillig og bidrar alltid til positiv energi og et godt miljø.

Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no Søk på stillingen ved å klikke på Søk nedenfor. Vi anbefaler deg å sende inne en søknad så tidlig som mulig. Vi beskytter dine personopplysninger når du sender inn din søknad til Academic Work erkjenner og samtykker du i at Academic Work behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Søknadsfrist: 31.07.2018

Oppstart: Etter avtale

Omfang: Fulltid, fast ansettelse

Spørsmål om stillingen

Linn-Martine Sjåstad

Consultant Manager

Telefon 23 00 90 70

Søk her

Vis flere stillinger: