Vegvesenet styrker Lilleelvkrysset

Arvid Veseth går inn som prosjektleder for deler av Fv.32-prosjektet i Porsgrunn. Hensikten er å styrke prosjektet til Bypakke Grenland.

Fv.32 Gimlevegen-Augestadvegen (Lilleelvkrysset) er delt

inn i to store kontrakter. Den delen som omfatter miljøtunnelen nærmer seg fullføring, mens arbeidet med kryssingen av Lilleelva, er forsinket i forhold til opprinneligplan. Det er dette delprosjektet som Veseth nå skal konsentrere seg om når han tar fatt på oppgaven umiddelbart over pinse.

- Roar Gärtner skal fortsatt være prosjektleder for resten av prosjektet. I tillegg er han prosjektleder for Rv.36 Skyggestein-Skjelbredstrand i Skien, sier avdelingsdirektør Ingunn Foss i prosjektavdelingen i Statens vegvesen Region sør i en pressemelding.

Gärtner har hatt eneansvaret for begge de to store prosjektene som går parallelt. Fordi det har vært mange ekstra utfordringer som har dukket opp under byggingen i Porsgrunn, ønsker Fosså styrke prosjektbemanningen med flere ressurser både på ledelsessiden og oppfølging av arbeidene ute på anlegget.

- Det er hektiske dager og stort trykk i begge prosjektene, og derfor er det viktig at vi i fortsettelsen har en enda hyppigere oppdatering av status og fremdrift til Telemark Fylkeskommune fram til vegen er ferdig.