Lasse Andreassen (t.v.) og Sindre Sandberg fra Frank Kristiansen AS.

Mesterhus ga 100.000 kroner til Stiftelsen Petter Uteligger

 Under Mesterhuskonferansen, i april, mottok Stiftelsen Petter Uteligger 100 000 kroner som Mesterhusmedlemmer og noen av Mesterhus sine leverandører bidro med å samle inn.

Flere Mesterhusbedrifter har tatt inn ungdom som trenger en ny sjanse i livet, og Mesterhus oppfordrer andre bedrifter til å gjøre det samme.

Ildsjelen i Stiftelsen Petter Uteligger, Petter Nyqvist, var selv forhindret i å motta gaven i Helsinki, men hadde laget en film som viste de rundt 400 konferansedeltakerne litt av det de jobber med.

Lasse Andreassen som var med i TV-serien «Fra gata til Nordkapp» mottok gaven på vegne av Stiftelsen. Andreassen er selv tidligere rusmisbruker, og går i dag i lære hos Mesterhusbedriften Frank Kristiansen AS. Sindre Sandberg, som er daglig leder i bedriften, får ikke fullrost Lasse nok, og legger til at det er flere Mesterhusbedrifter som har tatt inn ungdom som trenger en ny sjanse i livet.

- Vi Mesterhus er stolte av å kunne bidra med penger og ikke minst med arbeid til en stiftelse som gjør så mye bra for mennesker som kan behøve litt hjelp i en vanskelig hverdag, sier kjededirektør Tore Mjaavatn i Mesterhus.