Rune Martin Olsen og Line Ekroll Dyb.

Ramirent inngår samarbeid med NRA

Ramirent og Norsk Rørallianse (NRA) har signert en treårig landsdekkende gjensidig avtale som omfatter alle eierbedriftene som er med i alliansen. 

Den gjensidige nasjonale avtalen er den første i sitt slag som key account Rune Martin Olsen i Ramirent har fremforhandlet. Avtalen er gjensidig og tilbyr NRA sine eierbedrifter like betingelser på leie av utstyr fra Ramirent i hele landet. Samtidig gis NRA sine eierbedrifter tilgang til å jobbe på Ramirents installasjoner og moduler.

- Avtalen legger til rette for gode lokale relasjoner og knytter eierbedriftene i NRA og de lokale avdelingene til Ramirent sammen, sier Olsen.

- Implementering av slike avtaler vil ta tid, men på sikt er jeg sikker på at dette vil føre til et positivt samarbeid for begge parter, sier han.

Norsk Rørallianse sine eierbedrifter sysselsetter om lag 2.000 personer og er en betydelig aktør i Norge. 

– Dette er nytt for oss, og den første landsdekkende avtalen vi har gjort på produkter ut over VVS leverandører og grossister. Samarbeidet viser at vi er en aktør som kan ta landsdekkende oppdrag, forteller Line Ekroll Dyb, administrerende direktør i NRA.

– Det er tøff konkurranse i vår bransje og stort press på marginene. Vi er derfor opptatt av å ha en effektiv organisering, og at vi har samarbeidsavtaler som kan gi oss flere oppdrag, legger hun til.

Det var Telerør, NRA sin eierbedrift i Porsgrunn, som først tok initiativet til en nasjonal avtale.

– De hadde jobbet med Ramirent lenge, og følte at dette kunne gi synergier til resten av organisasjonen. Det tar selvsagt tid å implementere en så omfattende avtale til alle medlemsbedriftene i NRA, men vi er godt i gang. Foreløpig har det gått veldig bra, og tilbakemeldingene er positive, sier Ekroll Dyb.

Et av de første prosjektene som NRA involveres i, er den nye E6 i Hedmark som skal stå ferdig i 2020, hvor Ramirent er tungt inne.