Fra venstre: Geir Kjørum – Blink Hus, Arne Bøe - Essve, prisvinner Helge Olaf Gotteberg, Endre Håberg – Blink Hus Stryn/ Måløy, Reidar Bjerke – Blink Hus.

Helge Olaf Gotteberg «Årets Håndverker 2018» hos Blink Hus Stryn/Måløy

Hos Blink Hus Stryn/ Måløy så ble det tømrer Helge Olaf Gotteberg som gikk av med prisen «Årets Håndverker 2018». 

«Årets handtverkar har vore ein lojal og trygg samarbeidspartnar for Sølvberg Bygg i mange år. Han er strukturert og fokusert på å ha ein effektiv arbeidskvardag på sine byggjeplassar. Han er også opptatt av å levere godt handverk til kundane, og har fokus på minst mulig reklamasjonar. Årets handtverkar har vist stor interesse for å oppdatere seg på nye byggemetodar og forskrifter etter kvart som bransjen har utvikla seg. Han har solid erfaring med langt over 150 bygde hus i «nevane». Og han dannar ilag med sonen eit godt tomannsteam med firmanavnet Helge O. Gotteberg», heter det i en uttaelse fra bedriften.

Utdelingen skjer som en del av konseptet «Vel Utført» hvor man ønsker å sette fokus på tømrerne og de utførende som er involvert i Blink Hus prosjekter.

Arrangementet består av to fagdeler: Del 1 skjer i plenum hvor bedriften og kjeden belyser aktualiteter relatert til teknisk, gjennomføring og kjedens fokusområder. I Del 2 så har deltagerne full gjennomgang (rullering) med utvalgte leverandører, som stiller godt forberedt med tematikk rettet mot de utførende. Et viktig arrangement hvor selve merkevaren vår/ tømrerne, får velfortjent oppmerksomhet og faglig påfyll sier Geir Kjørum, konstituert kjededirektør i Blink Hus.