Prosjektleder, anleggsleder og formann

Selskapet har hovedkontor på Hvalstad i Asker, samt regionskontorer i Nittedal, Follo/Østfold og Ringerike. Med omtrent 140 ansatte håndterer vi byggeprosjekter i Oslo, Akershus, Oppland, Buskerud, Vestfold, Ringerike og Østfold.

Asker Entreprenør AS er et datterselskap eid 60 prosent av Ø.M. Fjeld.

Asker Entreprenør AS kommer til å omsette for omtrent 1000 MNOK i 2018 og ØM Fjeld med underselskaper omsatte i 2017 for 2100 MNOK.

FirmaAsker Entreprenør
FylkeAkershus
StedHvalstad
Søknadsfristsnarest

På grunn av økt oppdragsmengde ser vi etter personer som vil danne et nytt team til vår avdeling som har base på Hvalstad i Asker. Primært arbeidsområde vil være Bærum, Vestfold og Buskerud. Avdelingen omsatte for omtrent 260 MNOK i 2017 og skal omsette for omtrent 450 MNOK i 2018.

Til dette teamet trenger vi:

Prosjektleder

Som prosjektleder i Asker Entreprenør må du kunne håndtere et eller flere prosjekter samtidig. Typiske prosjekter for oss er skolebygg, næringsbygg eller boligprosjekter.

Vi organiserer våre prosjekter ut fra størrelse og kompleksitet, men prosjektledelsen har alltid tilgang på støttefunksjoner i administrasjon og dyktige anleggsledere til å lede håndverkere og underentreprenører.

Du er fortrinnsvis sivilingeniør, bygningsingeniør med erfaring som prosjektleder eller anleggsleder fra entreprenørvirksomhet. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt høy arbeidskapasitet.

Anleggsleder

Anleggsleder kan ha totalansvaret for et mindre prosjekt eller et delansvar i et større prosjekt. Anleggsleder er ansvarlig for planlegging og disponering av ressurser og koordinering av underentreprenører.

Du er fortrinnsvis sivilingeniør, bygningsingeniør/teknisk fagskole med erfaring som anleggsleder fra entreprenørvirksomhet. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt høy arbeidskapasitet.

Formann

Formannen er ansvarlig for å lede produksjonen og driften på byggeplassen. Formannen vurderer mannskapsbehov og følger opp logistikken på byggeplassen. Formannen er ansvarlig for kvalitets- og HMS kontroll innenfor sitt ansvarsområde.

Du har fortrinnsvis utdannelse som bygningsingeniør, teknisk fagskole, eller fagutdannelse i fagområde tømmer/betong. Vi ser for oss at du har erfaring som arbeidsleder/formann eller Bas fra entreprenørvirksomhet. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt høy arbeidskapasitet er nødvendig.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og bonus
  • Et spennende og utviklende arbeidsmiljø med velfungerende systemer og rutiner
  • Gode pensjons- og forsikringsavtaler

Spørsmål om stillingen

Yngve Åkvåg

Regionleder vest

Mobil 993 79 937

Søk her

Vis flere stillinger: