Hans Christan Brodtkorb (til venstre) og Kaare Oftedal. Foto: DLA Piper

Kaare Oftedal ny managing partner i DLA Piper i Norge

Hans Christian Brodtkorb i DLA Piper i Norge skal jobbe med advokatfirmaets nordiske vekststrategi etter flere år som norsk leder og managing partner, og Kaare Oftedal blir nå managing partner.

Det skriver DLA Piper i en pressemelding.

Hans Christian Brodtkorb har vært managing partner og ledet DLA Piper i Norge siden 2013. I denne perioden har firmaet økt omsetningen med 71 prosent fra 153 millioner i 2013 til 262 millioner i 2017. Samtidig har selskapet i perioden økt fra 76 ansatte til 120 ansatte ved inngangen til 2018.

– DLA Piper er det eneste advokatselskapet i Norden med kontor i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Det å lede DLA Piper i Norge har vært en utrolig spennende reise de siste fem årene, og jeg gleder meg nå til å kunne fokusere på rollen som styreleder i Norden med fokus på vekst for selskapet og verdiskapning for våre kunder, sier Hans Christian Brodtkorb.

COO for DLA Pipers virksomhet i Europa, Andrew Darwin, uttrykker glede over at Brodtkorb tar på seg ansvaret for å drive selskapets vekst i Norden fremover.

– Kunder stiller krav til stadig større effektivitet på tvers av landegrenser og nå sikrer vi oss solid fokus på å drive utviklingen i Norden, uttaler Darwin.

Kaare Oftedal, som blir ny managing partner i Norge, har jobbet i DLA Piper siden 2014, og leder i dag selskapets Corporate-avdeling i Norge.

– Det blir utfordrende og spennende å ta over stafettpinnen etter Hans Christian Brodtkorb som managing partner i Norge. Som partner og ansatt har jeg latt meg imponere over vår utvikling i de senere år. Nå skal vi ytterligere brette opp ermene, sier Kaare Oftedal.

Oftedal tiltrer rollen over nyttår, heter det i pressemeldingen.