Strand blir kjededirektør for Norhus Øst

Ketil Strand er ansatt som kjededirektør for Norhus Øst, som er et selskap i BoligPartner-konsernet.

Han kommer fra stillingen som daglig leder for Oseberg Entreprenør AS. Han begynner i sin nye stilling den 1. januar.

Som kjededirektør for Norhus Øst får Ketil Strand ansvaret for den daglige ledelsen og utviklingen av Norhus-kjeden, samtidig som han vil bli en viktig sparringspartner for kjedens forhandlere. Han vil arbeide tett med både forhandlerne og BoligPartner Konsern i arbeidet med å utvikle Norhus Øst videre.

- Vi er svært tilfredse over å ha fått med oss Ketil Strand på laget. Ketil besitter kunnskap og erfaringer som vil komme meget godt med i arbeidet med å videreutvikle Norhus Øst i tråd med selskapets offensive ambisjoner. I tillegg har han personlige egenskaper som passer meget godt inn i stillingen og selskapet. Vi gleder oss til han er på plass rett over nyttår, sier Rune Deglum, direktør for kjedeutvikling i BoligPartner i en pressemelding.
Hos Oseberg Entreprenør har Strand ledet selskapet i den daglige driften i tillegg til å utvikle virksomheten på et overordnet nivå som eier.  I tillegg til ren entreprenørdrift i Oseberg, har han de siste årene også jobbet mye med utvikling av eiendom, både innen næring og bolig.

Før Ketil begynte som daglig leder i Oseberg Entreprenør i 2007, har han jobbet hos ulike selskaper i bransjen. Han har blant annet vært Country Manager for bad og flis i Nordic Trade Company ASA og markedsansvarlig i Byggmakker Zeiner.

- Når denne stillingen bød seg, visste jeg at det var en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg. Norhus Øst har et godt innarbeidet konsept og har store ambisjoner, samtidig som de er en del av et solid konsern med sterke støttefunksjoner. Kjeden har stort potensiale, og jeg gleder meg til å samarbeide med alle dens dyktige forhandlere og medarbeidere, sier Strand.