F.v. Per Gunnar Knudsen (Motek), Arvid Larsen (eier BH Byggkompaniet), Ole Mattis Bergerhaug (prisvinner), Bjørn Arvid Larsen (byggeleder BH Byggkompaniet), Raymond Storhaug (daglig leder Byggkompaniet) og Reidar Bjerke (teknisk sjef i Blink Hus).

Ole Mattis Bergerhaug Årets Håndverker 2017 hos Blink Hus Byggkompaniet

Blink Hus har kåret Årets Håndverker 2017 hos Blink Hus Byggkompaniet, og her var det tømrer Ole Mattis Bergerhaug som gikk av med prisen.

- Ole Mattis er meget dyktig, pliktoppfyllende og hardtarbeidende tømrer. Han er flink til å styre sine medarbeidere og lærlinger, klarer timeforbruket på sine bygg med god margin og gjør dermed gode penger på bonussystemet til BKØ, som fører igjen til at vi kan begynne på nye Blink Hus tidligere, heter det i begrunnlesen fra vikrsomheten.

Prisvinneren fikk i tillegg til en innrammet diplom og heder fra kjeden, et komplett anlegg fra Motek, bestående av kompressor og spikerpistol.

Utdelingen er en del av Blink sitt konsept «Vel Utført», som nylig ble arrangert i Fredrikstad.

- Vel Utført er et arrangement som skreddersys til hver bedrift. Arrangementet består av 2 fagdeler; del 1 skjer i plenum hvor bedriften og kjeden belyser aktualiteter relatert til teknisk, gjennomføring og kjedens fokusområder. I Del 2 så har deltagerne full gjennomgang (rullering) med utvalgte leverandører, sier Geir Kjørum, Markedssjef i Blink Hus.