Würth med døgnåpen butikk

Würths nye konsept med døgnåpne butikker er nå en realitet.

 Den første WüCon selvbetjente døgnåpne butikken er plassert rett ved siden av Würth på Økern.
- Dette er enda et tiltak Würth Norge setter i gang for å gjøre det enklere for fagfolk å gjøre en god jobb. Et tverrsnitt av Würths sortiment er representert, som for eksempel verktøy, festemateriell, kapp og slip og bor, kjemi og HMS. Vareutvalget skal analyseres med jevne mellomrom, og tilpasses behovet, sier markedssjef Kari Helene Hagen i en pressemeding.
- Vi håper både nye og eksisterende kunder vil ha stor nytte av 24 timers butikken, kommenterer Hagen.
Würths containerbutikk er ubemannet, og fagfolk bruker utlevert nøkkelkort fra butikken for å låse seg inn og for å registrere varer for betaling.
- Vi har erfaringer som viser at det er behov for en døgnåpen selvbetjeningsbutikk. Det er mange dyktige fagfolk på jobb både dag og natt. De skal ha valgmuligheten, alle har ulike behov, og vi tilpasser oss markedet, forklarer en entusiastisk prosjektleder, Are Sparby.

- Høy nytte

- Døren låses opp med kort, og varene legges i pose. Produktene er merket med RFID-etiketter, slik at det blir automatisk registering av varer når man forlater containeren. Skjermen kan brukes til merking av ordre med navn eller prosjektnummer, sier Sparby.

Gode erfaringer

Norge er det andre lander det internasjonale Würth-konsernet tilbyr tjenesten.

- Implementeringen i Finland har gått bra og vi gleder oss over å kunne tilby denne tjenesten for våre mange kunder i Norge, legger Sparby til.