Icopal med 1.043 dager uten fraværsskade

Icopal kan vise til 1043 dager uten fraværsskader.

Sist gang Icopal hadde fravær på grunn av skade på jobb var i 2014. 1043 dager markeres statistikken med å annonsere at selskapet har ansatt ny leder for HMS og kvalitet.

Sikkerhetskultur

Administrerende direktør Håkan Magnusson er naturligvis svært stolt over de gode resultatene, og peker på at dette skyldes sikkerhetskultur, riktige holdninger, smarte ansatte og gode prosedyrer.

- Som leder er det vanskelig å tenke seg en bedre statistikk å skryte av. Icopals fremste styrke er våre mennesker, og ingen måletall er viktigere enn helse, miljø og sikkerhet. Derfor er det godt at vi har fått på plass en ny fagekspert som skal sikre at vi tilbyr sikre og helsefremmende arbeidsforhold, samtidig som vi stadig innfører mer bærekraftige forretningsformer, sier Magnusson i en pressemelding.

- Vårt viktigste formål er å bygge en kultur der alle tar ansvar for at alle kommer trygt hjem fra jobb. Dette er et langsiktig arbeid der holdninger, kultur og prosedyrer er grunnstammen, sier Magnusson.

Ny leder for HMS og kvalitet

Det videre arbeidet med HMS-tiltak og standarder for kvalitet, vil nå ledes av Hanna Carlén. Hun kommer fra samme stilling i Stanley Security, og har før det lang fartstid i legemiddelbransjen. Hun har erfaring fra både implementering av nye systemer, rådgivning og veiledning av ledere til oppfølging og opplæring av interne HMS-systemer og retningslinjer.

- Icopal er en tradisjonsrik og spennende virksomhet som nå går inn i en spennende fase etter sammenslåingen med Bras Monier. Som markedets mest komplette tilbyder av løsninger som beskytter bygg og bolig har vi også et særlig ansvar for å sikre at mennesker og verdier er så trygge som mulig, sier Carlén.