Ny salgsdirektør i Isola

Oscar Kristiansen overtar som salgsdirektør i Isola Norge, mens Per Stavnem går over i rolle som seniorrådgiver.

Kristiansen tok over ansvaret for Isolas distriktsjefsapparat for snart to år siden. Han har vært drivende kraft og overordnet ansvarlig for etablering av Isola’s produkttekniske organisasjon. Dette inkluderer drift av det nye Isola Kompetansesenter.

- Oscar kom fra stillingen som markedssjef i Lindab for tre år siden, og har etablert seg som en sterk lagspiller på strategisk og operativt nivå, sier administrerende direktør Bjørnar Gulliksen i Isola i en melding.

- Isola er en meget spennende bedrift å jobbe i. Vi er 100 prosent norskeid, og er nå Norges eneste produsent av asfalt takbelegg, sier Kristiansen.

- Vårt fokus er på å utvikle og produsere systemer innen fuktsikring energieffektivisering basert på det norske klimaets behov. Vi har dessuten spisset vår strategi. Vi skal forenkle, profesjonalisere og effektivisere proffens arbeid med fuktsikring og energieffektivisering. Kompetansesenteret som vi åpnet tidligere i år er et viktig verktøy for opplæring og kursing av proffen. Isola har et fantastisk og offensivt team som jeg gleder meg til å jobbe videre sammen med, legger han til.

Per Stavnem ble nylig 67 år, og har dermed rett til pensjon. - Per har fortsatt stor energi og motivasjon og svært mye å tilføre med sin lange erfaring, dype bransjekunnskap og brede kontaktnett, sier Bjørnar Gulliksen.

- Per vil derfor fortsette i Isola i en ny rolle som Seniorrådgiver, hvor han vil rapportere til meg. Han har gjort en meget solid jobb for Isola i en årrekke, og jeg er veldig fornøyd med at han er med videre, legger Isola-sjefen til.

I sin nye rolle vil Stavnem jobbe med viktige strategiske prosesser ogforretningsutvikling på norsk og nordisk nivå. Han vil også bistå Kristiansen i arbeidet med å utvikle kategorier i samarbeid med våre kunder og med fokus på proffen.