Bjørnar Veum (f.v.) og Trond Wergeland

Mimax Asfalt & Betong AS styrker avdelingen i Bergen

Mimax har i år vunnet flere kontrakter i Hordaland. I takt med den økte aktiviteten tiltrår Trond Wergeland som avdelingsleder i Bergen fra 1. september.

Trond Wergeland har 10 års erfaring i faget fra Brødrene Ulveseth AS og ser fram til å ta fatt på oppgavene hos Kjerneboring- og betongsagingsfirmaet Mimax.

- Å bli en del av fagmiljøet i Mimax blir veldig spennende. Mye tyder på at potensialet i Hordaland er stort, og jeg har som mål å bidra til ytterligere vekst for selskapet. Jeg ser virkelige frem til å ta fatt på jobben, sier Wergeland.

Mimax øker også på Østlandet, og i lys av den positive utviklingen styrkes også HMS/KS-arbeidet gjennom ansettelse av Linda Kjeksrud som ny HMS/KS-leder.

Kjeksrud har lang erfaring med HMS-ledelse fra stillasefirmaet Frico AS. Marked- og kalkulasjonsleder Bjørnar Veum er fornøyd med endelig å få fylt disse viktige rollene.

- Det er krevende å rekruttere dyktige fagfolk. Konkurransen er tøff og det har tatt tid å lande dette arbeidet. Kombinasjonen av den fagkompetansen og menneskelige kvaliteter som både Linda og Trond representerer er sjelden vare, sier Veum.