Prosjektøkonom

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

FirmaAF Anlegg
FylkeHele landet
Søknadsfrist15.09.2017

AF Anlegg er i en positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. Med på denne reisen trenger vi en dyktig fagperson innen økonomi, med fokus på økonomisk oppfølging og rapportering på vegne av et eller flere prosjekt. Hos oss vil du finne mennesker som deler din nysgjerrighet, og du vil finne rom til å leve den ut.

Arbeidsoppgaver:

  • Støtte prosjektleder og øvrig prosjektorganisasjon i den generelle økonomistyringen i prosjektet.
  • Styre månedlige prosjektgjennomganger med prosjektledelsen og kvalitetssikre prosjektvurderinger
  • Risikostyring og behandling i prosjektet, herunder komme med forslag til korrigerende tiltak
  • Rapportere resultat for prosjektet månedlig, samt oppdatere estimater
  • Løpende kontroll av kontantstrøm i prosjektet, inklusive betalingsplaner, kundefordringer og leverandørforhold
  • Bistå med oppfølging av garantier (sikkerhetsstillelse) og sikre rettidig nedtrapping

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er strukturert, analytisk, kontaktskapende og trives i et hektisk arbeidsmiljø. Jobben er utfordrende og variert og passer godt for deg som liker å jobbe i team og ute på prosjekt der verdiene våre skapes.

Reisevirksomhet som innebærer ukependling må påberegnes.

Vi ser gjerne at du har en akademisk sterk bakgrunn. Både nyutdannede og økonomer med noen års relevant bransjeerfaring ønskes velkommen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Økonomidirektør Christian Roth på tlf. 415 45 732 eller Personalsjef Harald Berg på tlf. 928 10 076.

Søk her

Vis flere stillinger: