Prosjektleder

ParkettPartner AS ble startet i 1997. Forretningsidéen er å være en totalleverandør på levering, montering og vedlikehold av alle typer tre og parkettgulv. ParkettPartner samarbeider med leverandører som har lange tradisjoner på levering av parkett og tregulv, basert på en produksjon hvor kvalitet og leveringssikkerhet er av stor betydning. I tillegg har selskapet utsalgssteder i Oslo og Ringsaker, under navnet Floor Factory. I dag har selskapet nærmere 100 ansatte, 70 fast ansatte montører og over 160 MNOK i omsetning.

ParkettPartners hovedkontor og logistikksenter er lokalisert i Brumunddal. I Oslo har selskapet prosjektkontor på Lørenskog hvor denne stillingen vil være lokalisert.

FirmaParkettPartner
FylkeOslo, Akershus
StedLørenskog / Oslo
Søknadsfristsnarest

ParkettPartner er i rask vekst grunnet gode resultater og fornøyde kunder, og har levert og montert parkett på mange av Oslos mest prestisjefylte byggprosjekter de siste årene – slik som Gardemoens nye terminal, og utbyggingen av Tjuvholmen og Barcode.

Til prosjekter i Oslo-regionen søker vi prosjektleder. Dette er en spennende utfordring for ambisiøse kandidater fra bygg- og anleggsbransjen som ønsker å være med på den videre reisen til en ledende aktør innen sitt felt.

Arbeidsoppgaver:

Prosjektlederen er ansvarlig for å lede prosjekter slik at de fastsatte målsettinger for økonomi, fremdrift og kvalitet oppnås. Dette inkluderer:

  • ansvar for bemanning og driftsledelse av håndverkerne ute på prosjektene
  • ansvar for prosjektlønnsomhet, herunder kalkulasjon, oppfølging av økonomi og fakturering
  • følge opp kundene og ivareta deres behov, sikre høy kundetilfredshet på leveransen
  • sikre etterlevelse av Parkettpartner sine verdier, arbeidsrutiner og retningslinjer innen HMS- og kvalitetstiltak

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner:

Vi søker deg som er god på å skape relasjoner, delegere og spille andre gode. Du er dyktig på å organisere dine medarbeidere og å skape effektivt samarbeid, og er allsidig og løsningsorientert. Du er også nøyaktig i å planlegge og gjennomføre prosjekter og med tanke på prosjektøkonomi.

I tillegg kreves:

  • teknisk fagskole, relevant Bachelor- eller Mastergrad. Erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
  • bransjeerfaring som prosjekt- eller formann/anleggsleder er ønskelig
  • god prosjektøkonomisk forståelse – erfaring fra eller evne til å håndtere økonomioppfølging og resultatansvar
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både engelsk og norsk

Vi oppfordrer også nyutdannede lærevillige kandidater til å søke stillingen.

Vi tilbyr:

ParkettPartner er en familiebedrift som kan tilby en trygg arbeidsplass med gode forhold mellom alle ansatte, uavhengig av posisjon eller stilling. De kan tilby:

  • en viktig lederrolle i et selskap i sterk vekst og som er ledende innen sitt felt
  • godt arbeidsmiljø, med gode muligheter for tett oppfølging og faglig utvikling
  • konkurransedyktige lønn og arbeidsbetingelser

Arbeidssted vil være prosjektkontoret på Lørenskog og ute på prosjekter i Oslo-regionen, samt at noe reisevirksomhet til hovedkontoret i Brumunddal må medregnes. Stillingen rapporterer til prosjektsjef.

Interessenter kan ta uforpliktende og fortrolig kontakt med Erik Vaag i ISCO Group, tlf. 22 06 87 00. CV bes registrert snarest.

Søk her

Vis flere stillinger: