Malling & Co går inn i styret i Grønn Byggallianse

Stein Randby, daglig leder for Malling & Co Energi og miljø, er valgt inn i styret i Grønn Byggallianse.

Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 35 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

– Grønn Byggallianse er det viktigste miljønettverket i Norge innen eiendom. Da valgkomiteen kom med forespørsel om vi ønsket å være en del av styret var vi ikke i tvil om at vi ville stille til valg, sier Stein Randby, som skal sitte i styret på vegne av Malling & Co.

– Dette gir oss muligheten til å kunne påvirke hvordan aktive utbyggere utvikler seg på miljøområdet, sier Randby.

Daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Th. Bramslev, mener valgkomiteen og årsmøtet gjorde et godt valg.

– Stein Randby og Malling & Co blir et bra tilskudd i styret. Han har markert seg som en aktiv og positiv medspiller siden de ble medlemmer i Grønn Byggallianse, og det å ha forvaltningsselskap blant styremedlemmene styrker bredden og tverrfagligheten i styret, sier Bramslev.

Randby har mer enn 25 års erfaring fra ulike sider av eiendomsbransjen, og har fokus på å skille mellom tiltakenes effekt på bunnlinjen versus positive bidrag til omdømme, samfunnsansvar og andre gode hensikter. 

– Vårt hovedfokus har alltid vært på optimalisering av den bygningsmassen vi allerede har, og vi vil også i fortsettelsen ha høye målsetninger. Samtidig er vi så heldige å få være med på utviklingen av ny næringseiendom. Malling & Cos 50 års fartstid vil komme godt med i arbeidet hos Grønn Byggallianse, sier Randby.

– Eiendomsbesittere, utviklere og forvaltere er nøkkelaktører i satsningen mot en mer bærekraftig norsk bygningsmasse, og vi ser frem til å få være en del av dette tverrfaglige og høyt kompetente styret, avslutter han.