Stig Mork

Kristiseter blir til Veidekke Møre og Romsdal

Entreprenør M Kristiseter AS har vært et heleid datterselskap av Veidekke siden 2010, og nå endres navnet til Veidekke Entreprenør Møre og Romsdal. 

- Navneskiftet markerer en videre satsing for Veidekke i vårt fylke, men vi skal fortsatt være en entreprenør med sterk lokal tilhørighet, sier distriktsleder Stig Mork.

- Dette er starten på et nytt kapittel og en viktig milepæl i vår utvikling med nytt navn og en ny identitet. Men vi beholder de samme viktige ressursene; vår innsikt, kompetanse og evne til å skape verdier for våre kunder her i nord/vest. Vi skal fortsatt ha hovedkontor i Åndalsnes, men har nylig åpnet et avdelingskontor i Molde i tillegg til det vi allerede har i Ålesund. Med dette kommer vi nærmere våre kunder og markeder, og det gjør oss enda bedre rustet til å løse oppdrag i hele Møre og Romsdal, legger Mork til.

- Med navnebyttet blir det i større grad synlig for omverdenen at vi også har kraftige muskler og ressurser med Veidekkekonsernet i ryggen. Veidekke er et av de virkelig solide skandinaviske entreprenørselskapene og den største norskeide aktøren i bransjen. Det skal enda tydeligere komme våre kunder og vår organisasjon til gode, avslutter Mork.

Formelt fusjoneres nå Entreprenør M Kristiseter AS med Veidekke Entreprenør AS der sistnevnte er det overtakende selskap.