Prosjektøkonomer

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 750 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist02.04.2017

Vi i Veidekke skal styrke oss på økonomistyring i byggeprosjektene våre og søker prosjektøkonomer med interesse for faget - og gjerne entreprenørbransjen, til Distrikt Spesialprosjekter.

Distrikt Spesialprosjekter gjennomfører store anleggsprosjekter i hele Norge, og har spesial-kompetanse på stål- og betongkonstruksjoner, og på gjennomføring av kompliserte miljøprosjekter. Betongarbeidene gjennomføres primært i egenregi. Distriktet inngår i Veidekkes anleggsvirksomhet og omsetter for ca. NOK 1,2 mrd. Vi er 325 ansatte - en kompetent og engasjert arbeidsstokk.

Om stillingen

Som prosjektøkonom i Distrikt Spesialprosjekter vil du være en del av et team som styrer våre byggeprosjekter og du vil ha ansvaret for å støtte prosjektet innenfor økonomistyring. Du vil rapportere til stedlig leder på byggeplassen og du vil også være en del av et faglig nettverk sammen med andre prosjektøkonomer.

Arbeidsoppgaver

  • Fagansvar for økonomistyring og kontroll av anleggsprosjekter
  • Rapporterings-, budsjett – og prognosearbeid
  • Bistå prosjektledelsen med analyser og beslutningstøtte
  • Tett samarbeid med den sentrale økonomiavdelingen i forhold til rapportering, analyse og utvikling

Kvalifikasjoner

  • Utdanning på bachelornivå innen økonomi eller ingeniørutdanning
  • 2-3 års erfaring som prosjektøkonom/controller eller annen relevant erfaring - gjerne erfaring fra bygge- og anleggsprosjekter
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig

Kvalifikasjoner

  • Utdanning på bachelornivå innen økonomi eller ingeniørutdanning
  • 2-3 års erfaring som prosjektøkonom/controller eller annen relevant erfaring - gjerne erfaring fra bygge- og anleggsprosjekter
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig

Profil

Vi ønsker en driftig og engasjert prosjektøkonom som eier og driver faget sitt og som er en god support til sin leder. Du må gjerne være nytenkende og tørre å utfordre.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vårt marked befatter hele landet med mobil virksomhet, samt Oslo og omegn med lokal virksomhet. Du kan dermed selv få velge om du har lyst til å bo hjemme, eller reise avgårde og se landet vårt.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og fortelle deg om vår arbeidsplass.

Spørsmål om stillingen

Kjetil Tonning

Avdelingsleder

Telefon 480 50 117

Søk stilling

Vis flere stillinger: