- Mange av våre klienter er nasjonale aktører, og da er det avgjørende med lokal forståelse og tilstedeværelse i Stavanger, sier Anders Pind, Managing Partner i Hammervoll Pind.

Hammervoll Pind slår seg sammen med Ryger Advokatfirma

Advokatfirmaet Hammervoll Pind slår seg sammen med Ryger Advokatfirma i Stavanger. Resultatet blir et av landets største juridiske fagmiljøer innen eiendom- og entreprisesektoren.

- Mange av våre klienter er nasjonale aktører, og da er det avgjørende med lokal forståelse og tilstedeværelse i Stavanger. Vi har hatt Ryger i kikkerten de siste to årene fordi vi ser store synergier både på klient- og kunnskapssiden ved denne fusjonen. Nå samler vi ledende spesialkompetanse innenfor alle de rettsfelt som eiendom- og entreprisesektoren etterspør, sier Anders Pind, Managing Partner i Hammervoll Pind.

Runder 80 ansatte
Samtalene mellom de to selskapene har foregått i lengre tid og i helgen kom de til enighet. Fra første januar blir Rygers 17 medarbeidere en del av Hammervoll Pind. ”Nye” Hammervoll Pind får 80 medarbeidere, derav 60 advokater, fordelt på selskapet kontorer i Oslo, Bergen, Halden og Stavanger. Selskapet er i sterk organisk vekst og i løpet av 2017 vil selskapet passere 100 ansatte på landsbasis.

- Blodet renner ikke lenger i gatene i Stavanger, mange av de nødvendige nedskjæringene og omstillingene er gjort og vi gleder oss til å bidra med styrket kompetanse i et av landets mest spennende eiendomsmarked, sier Anders Pind.

Økende etterspørsel
- Vi har hatt god flyt i samarbeidet over en lengre periode, og begge parter har sett fordelene ved en fusjon. Sammen skal vi etablere oss som det naturlige førstevalget for aktører i eiendomsbransjen, sier partner Kurt A. Elvevoll i Ryger.

– Det er økende etterspørsel etter spesialkompetanse. Et advokatfirma trenger ikke lengre å være fullserviceleverandør med alle mulige rettsområder i skuffen. Klientene shopper etter kompetansen og kvaliteten på akkurat det de trenger hjelp til og det er få som kan konkurrere med det fagmiljøet vi er i ferd med å bygge opp, sier Anders Pind.