Halvard Leren, ny regiondirektør for Region Øst og Arne Namdal, ny regiondirektør for Region Vest.

Implenia Norge har ansatt to nye regiondirektører

Halvard Leren er ansatt som ny direktør for Region Øst og Arne Namdal som ny direktør for Region Vest i Implenia Norge.

Halvard Leren er utdannet sivilingeniør innen bygg- og anleggsteknikk fra Norges Tekniske Høgskole og Trondheim Ingeniørhøgskole. Han startet som prosjektsjef i Implenia Norge AS i 2015. 

- Leren har bred erfaring fra anleggsbransjen og har blant annet jobbet mange år i Veidekke. Leren tiltrer som direktør for Region Øst medio oktober, heter det i en pressemelding.

Arne Namdal er ansatt som direktør for Region Vest. Namdal er utdannet ingeniør fra Bergen Ingeniørhøgskole, og har master i økonomisk styring og ledelse fra Norges Handelshøyskole. 

- Han har bred bransjeerfaring og har blant annet tidligere jobbet som prosjektleder og kontraktsansvarlig for Mesta AS, Anlegg Tunnel. Namdal kommer fra stillingen som utbyggingsdirektør i Småkraft AS og tiltrer stillingen i Implenia 1. februar 2017, skriver selskapet i meldingen.

Påtroppende administrerende direktør for Implenia Norge AS, Stig Ingar Evje, er svært fornøyd med å ha fått Leren og Namdal med på laget.

– Begge har en bakgrunn og erfaring som innebærer en solid tilvekst for Implenia i disse to sentrale og viktige stillingene, sier Evje.