Teknisk Sjef

Værøy er den nest ytterste av Lofotkommunene med ca. 780 innbyggere, plassert i havgapet mellom Røst og Moskenes. Øya er et eldorado for deg som er glad i friluftsliv til vanns og til lands, med spektakulære fjell som er forholdsvis enkle å bestige. Her har kunstnere som Theodor Kittelsen og Karl Erik Harr latt seg inspirere, og det polare lyset inviterer til fotografering. Værøy har dessuten en svært spesiell kulturhistorie knyttet til unike fangst- og mattradisjoner. Ørn ble fanget med hendene og lundefugl med garn og hund fram til 1950-tallet. Et kreativt næringsliv med prisvinnende matprodukter er i dag med på å sette Værøy på kartet.

Værøy er et produktivt og livskraftig samfunn. Om lag 90 % av befolkningen bor på tettstedet Sørland. Her finner man butikkene, fiskemottakene, bilverksted og det meste av servicetilbud i kommunen. På nordsiden av øya ligger Lofotens eldste kirke og et skolemuseum. Værøy har 10-årig grunnskole med ca. 100 elever og full barnehagedekning.

Kommunen har daglig båt- og helikopterforbindelse med Bodø, og ukentlig båtforbindelse med Moskenes.

FirmaVærøy kommune via De4
FylkeNordland
Søknadsfrist30.08.2016

TEKNISK SJEF

- På Værøy - Lofotens vakreste øy!

Teknisk sjef deltar i rådmannens ledergruppe, og blir rådmannens nærmeste medarbeider innenfor områdene tekniske tjenester. Du vil derfor være en sentral aktør i utviklinga av kommunen. Det er behov for en framtidsrettet leder som kan videreutvikle hele sektoren for å skape et best mulig tilbud til innbyggerne.

Teknisk sjef har det faglige og administrative ansvaret for teknisk etat som består av det kommunaltekniske tjenesteområdet. Dette omfatter blant annet  byggesaksbehandling, regulerings- og planarbeid, oppmåling, VAR-områdene, forurensning, brannvern, kommunale veier, vedlikehold og drift av kommunale bygg og øvrige anlegg m.v.

Følgende vil bli vektlagt ved tilsetting:

• Relevant teknisk utdanning.

• Relevant erfaring fra området.

• Fokus på videreutvikling av tjenestene.

• Stor arbeidskapasitet.

• Personlige egenskaper som folkeskikk og ansvarlig atferd, og du må ha interesse for mennesker.

Vi tror vår tekniske sjef må ha et ønske om å bosette seg på Værøy i noen år.

Værøy kommune kan tilby:

• Varierte, utviklende og utfordrende arbeidsoppgaver.

• Godt arbeidsmiljø i en spennende organisasjon.

• Konkurransedyktige betingelser

• Bolig og barnehageplass

• Å kunne bo og leve i verdens vakreste øyrike med uante muligheter til friluftsliv og fysisk utfoldelse til lands og til havs.

• Medlemskap i felles pensjonsordning og gruppelivsforsikring

Tilsetting skjer etter gjeldende lover, regler og avtaleverk. Kommunen dekker flytteutgifter

etter gjeldende reglement.

Lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte rådmann Frank Hansen tlf: 75420605, e-post: frank.hansen@varoy.kommune.no, eller vår rådgiver Rune Frøyslie, De4 Search & Consulting AS, tel 4028 2150. Henvendelser til rådgiver vil behandles konfidensielt. Søknadsfrist 30. august 2016.

I det elektroniske søknadsskjema må du fylle inn opplysninger om utdanning og arbeidspraksis ihht krav i Offentlighetsloven. Det er ikke tilstrekkelig kun å fylle inn personalia og laste opp CV.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Søkere som ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

Bruk denne linken for å søke;

SEND SØKNAD

Vis flere stillinger: