Avdelingsleder

TBB Eiendomsdrift skal med kompetente ressurser, drifte og utvikle bygg og eiendom, på en slik måte, at leietakere er tilfreds med lokaliteter og fasiliteter. Samtidig som eier oppnår best mulig totaløkonomi, verdiskapning og miljøprofil i sin eiendomsinvestering, enten det dreier seg om næring, boligsameier eller offentlige.
TBB leverer et bredt spekter av tjenester innen fagområdene Eiendomsdrift, Klima og Energiteknikk, Maskin og Utemiljø samt Eiendomsutvikling. TBB kan bistå i alle faser fra søppelplukking av gårdsplassen til teknisk forvaltning og bistand med DD prosesser, budsjettering og avtaleforvaltning. Forskjellen fra en del andre er at TBB utfører det meste av tjenestene selv, med eget personell og egen maskinpark. Dette betyr færre ledd i forvaltningsprosessen.

FirmaEterni for TBB Eiendomsdrift
FylkeAkershus
StedLørenskog
Søknadsfristsnarest

På vegne av TBB Eiendomsdrift søker vi nå etter tre avdelingesledere. Det er i dag en liten orgsanisasjon med kort vei fra bunn til topp, og du vil bli en naturlig del av dagens ledergruppe. Bedriften har jobbet godt gjennom alle årene siden oppstart, og har opparbeidet seg en god portefølje, med flere gode og anerkjente kunder. Bedriften opplever stor etterspørsel på deres tjenester noe som gjør at det naturligvis skal styrkes i staben med flere dyktige ledere med erfaring og kompetanse.

For alle tre stillingene er det stor fleksbilitet og det er svært viktig at du selv ønsker å påvirke din egen rolle i bedriften. TBB har i den siste satset stort på å bygge profil og å bli kjent i bransjen, så dette er et svært gunstig tidspunkt man kommer inn på i forhold til partnerskap.

Det som kjennetegner TBB er kundefokus, personlighet og at de er "hands on". Dette er verdier som også bør stå deg nært.

Vi søker nå tre avdelingsledere til:

  • Bygg
  • Maskin og utemiljø
  • Teknisk

Ønske fra deg som søker er at du har relevant utdannelse, og erfaring på ditt fagområde.

For alle stillingene vil det være behov for en leder som er operativ, og ikke kun ønsker seg administrative oppgaver. En del av strukturen i organisasjonen vil dannes underveis. I rollen vil det naturligvis inngå oppgaver som både tilbudskriving og stor delaktighet i utarbeidelse av anbud. Koordinering av personell og bemanne til ulike prosjekter. Du må trives og være trygg i rollen som leder, og samtidig ha et ønske om å utvikle deg videre. Du vil rapportere til daglig leder.

TBB Eiendomsdrift har planer om betydelige investeringer og utvidelse av tjenesteområdene. Så ønske om å lykkes, og et brennende engasjement er helt avgjørende for rett person. Siden TBB er flerfaglig innen drift, så er vekstpotensialet for alle avdelingene stort i tiden fremover.

En av Eterni Norge sine kandidater som ble ansatt hos TBB, sa nylig: "Jeg har det bare kjempe bra, Lisa. Jeg smiler på vei til jobb, og når jeg legger meg etter en lang arbeidsdag."

Kandidat nummer 2 som starter snart, sier han teller dager til oppstarten.

Vil du også bli med på laget til TBB Eiendomsdrift? Er svaret ditt JA, så ring meg for en hyggelig prat.

Bedriften har moderne fasiliteter og eget treningsrom. Tilgang til verksted og vaske muligheter.

Eterni Norge AS bistår TBB Eiendomsdrift med bemanning og rekruttering.

Ønsker du mer informasjon om de ulike stillingene, så ta kontakt med avdelingsleder i Eterni Norge Lisa Buer Førland på mob: 902 30 546 eller via epost: lisa@eterni.no

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: