- Den nye organisasjonsmodellen vil gjøre at kundene møter tverrfagligheten vår gjennom en enda mer effektiv organisasjon, sier adm. dir. Øyvind Mork i Asplan VIak. Foto: Jan Ung

Asplan Viak omorganiserer

Asplan Viak øker satsingen på tverrfaglige prosjekter, og endrer derfor selskapets organisasjonsstruktur.

- Samarbeid på tvers av fagdisipliner utgjør selve ryggraden i Asplan Viak og er vårt største konkurransefortrinn. Den nye organisasjonsmodellen vil gjøre at kundene møter tverrfagligheten vår gjennom en enda mer effektiv organisasjon, sier adm. dir. Øyvind Mork i en melding fra selskapet.

Før omorganiseringen var Asplan Viak organisert i de fem virksomhetsområdene Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur samt Vann og Miljø. Disse slås sammen til to divisjoner: Plan og Arkitektur og Bygg og Infrastruktur. Samtidig reduseres antall stabsenheter fra fire til tre.

- Markedet for våre tjenester er i rask endring og det er stor konkurranse mellom aktørene. Våre kunder ønsker høy grad av tverrfaglighet og optimal ressursbruk i prosjektene. Med den nye organiseringen vil dette sikre økt fokus på begge deler. Jeg ser frem til å lede et selskap som er organisert for fremtiden. Sammen skal vi forme samfunnet, se mennesket og imponere våre kunder, sier Mork.

Omorganiseringen trer i kraft 1. juni, og medfører ingen konsekvenser for bemanningssituasjonen i Asplan Viak.

Asplan Viaks ledergruppe per 1. juni 2016:

Øyvind Mork - administrerende direktør

Lise Haaland Eriksen - divisjonsdirektør Plan og Arkitektur

Roger Blekkan - divisjonsdirektør Bygg og Infrastruktur

Margaret Ohldieck - økonomidirektør

Vibeke Rørvik - direktør HR, kommunikasjon og administrasjon

Randi Svånå - direktør Virksomhetsutvikling