Illustrasjon: Arcasa

ROM Eiendom merker stor boligetterspørsel i Oslo

Totalt 150 leiligheter er hittil i år solgt i boligutviklingsprosjektene Grefsen Stasjon og Eufemias Hage, som ROM Eiendom er medeier i.

Det skriver ROM Eiendom i enpressemelding.

– Vi er overveldet over interessen for leilighetene og kan skrive under på at det er stor etterspørsel etter sentrale og miljøvennlige leiligheter i hovedstaden, sier administrerende direktør Petter Eiken i ROM Eiendom.

Adminisrerende direktør Petter Eiken i ROM Eiendom. Foto: Terje Borud

Fra de første leilighetene ved Grefsen stasjon ble lagt ut for salg i 2010, har totalt 623 av dem blitt solgt. Når prosjektet er ferdigstilt om fem-seks år, vil det bestå av 1.100 leiligheter. Eufemias Hage blir et nytt boligkvartal i Bjørvika, beliggende mellom Barcode-rekken og fjorden. Kvartalet vil bestå av totalt 145 leiligheter, og skal ferdigstilles høsten 2018.

– I ROM Eiendom er vi glade for å kunne bidra til å dekke noe av Oslos enorme boligbehov. Vi er også veldig fornøyde med at leilighetene vi selger, har en høy miljøstandard og ligger sentralt ved kollektivknutepunkt slik at beboerne i størst mulig grad benytter kollektive transportmidler, sier Eiken.

ROM Eiendoms neste store boligprosjekt i Oslo er Hollenderkvartalet i Schweigaardsgate 34. Her blir 64 nye leiligheter innflyttingsklare i 2018. Salget startes opp i august 2016, skriver ROM Eiendom i pressemeldingen.