HMS Manager

Protan AS er et familieeid konsern med hovedkontor i Drammen, og produksjon i Norge og Polen. Protan har 4 forretningsområder: Takentreprenør, Tak-og membran-systemer, Ventiflex® ventilasjonsrør (brukes i tuneller og gruver) og Tekniske Tekstiler (bl.a. lager-haller, nødhjelpstelt, flyhangarer, idrettshaller og water-bags). Konsernet har ca. 650 ansatte i 15 land med en samlet omsetning over 1,2 milliard kroner. Med eksport til over 40 land er mer enn halvparten av omsetningen internasjonal. Protan er godkjent etter kvalitets-standarden ISO 9001 og miljø-styringsstandarden ISO 14001. Konsernet er i vekst og har god lønnsomhet. Protan er langsiktig i sin satsning, med basis i en lang tradisjon og stabilt eierskap. Les mer på www.protan.no.

FirmaProtan
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist25.03.2016

Protan har allerede et velfungerende HMS arbeid, men for ytterligere å forsterke arbeide innenfor dette området skal selskapet nå ansettes en konsernansvarlig for HMS området.Du vil få ansvaret for kartlegging av risiko, utarbeidelse og vedlikehold av HMS policy og handlingsplan for HMS tiltak samt være ansvarlig for å vedlikeholde HMS som en viktig kulturbærer i konsernet. Du vil også være ansvarlig for oppfølging av HMS avviks system med evaluering og forbedringsforslag samt utarbeide dokumentasjon og rapportering til offentlige myndigheter.

Vi søker etter kandidater som har

  • Relevant høyere utdannelse
  • 3 – 5 års erfaring som HMS ansvarlig i industri, entreprenør eller byggebransjen
  • Erfaring som HR ansvarlig/konsulent

Du må utvikle mennesker gjennom delegering, ansvarliggjøring og veiledning. Du må også samarbeide godt med andre samt dele kunnskap, erfaringer og informasjon. Vi forventer at du utvikler en ambisiøs, men realistisk visjon for HMS arbeidet i Protan og omskaper den til en gjennomførbar strategi. Du må være klar over egne styrker og svakheter og søke muligheter for å lære mer og utvikle deg videre. Vi forventer også at du kommuniserer på en klar, presis og strukturert måte samt demonstrerer spesialistkunnskap og ekspertise innen HMS området.

Henvendelser rettes til våre rådgivere i CR Group AS, Jon Steen 932 92 400 eller Egil Norman Olsen 900 20 902.

Kortfattet søknad med CV sendes via www.crgroup.no – ledige stillinger innen 25. mars 2016. Attester og vitnemål vil vi eventuelt komme tilbake til på et senere tidspunkt. CR Group innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: