Veivokter

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet.

FirmaVeidekke Industri
FylkeNord-Trøndelag
StedSteinkjer-Mosvik/Leksvik
Søknadsfrist20.03.2016

Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Da er du kanskje den rette for oss. Veidekke Industri søker deg som vil være med på å holde god standard på veiene i området Mosvik/Leksvik og omegn.

Arbeidsoppgaver

  • Ute på veien er du bedriftens ansikt utad hvor du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men også anbefaler oss for andre.
  • Du utfører ulike produksjonsoppgaver innen veivedlikehold med rett kvalitet og utførelse til riktig tid.

Andre oppgaver vil være:

  • Dokumentasjon og oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver
  • Vedlikehold av maskiner og utstyr

Kvalifikasjoner

  • Du er en dyktig fagarbeider med godt humør, stå-på-vilje og har god kunnskap om faget.

I tillegg har du:

  • Førerkort klasse C/C1
  • Maskinførerbevis er ønskelig
  • Grunnleggende datakunnskaper
  • Erfaring fra tilsvarende bransjer

Profil

Vi ser etter deg som liker å samarbeide med ulike typer mennesker, er lærevillig og flink til å lære andre. Du har også fokus finne og bruke riktige løsninger. I tillegg krever vi at du er lokalisert i nærhet av Leksvik og har lokalkunnskap

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver eneste dag slik at alle kommer hjem like hele som da de kom på jobb.

Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og du må også kunne stå for disse.

Vi tilbyr
Vi kan tilby en jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med lønn etter tariff og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Godt arbeidsmiljø blir enda bedre av å ha begge kjønn til stede. Vi oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke.

Vi ønsker at du som søker legger ved CV, vitnemål og attester.

Søk på jobben her

Spørsmål om jobben?

Kjell Otto Bragstad

977 47 097