Illustrasjon: TingIllustrasjon: TingIllustrasjon:TRNIllustrasjon: Espresso HouseIllustrasjon: NorthlandIllustrasjon: NarvesenIllustrasjon: NorthlandIllustrasjon: NarvesenIllustrasjon: Joe and the JuiceIllustrasjon: NorthlandIllustrasjon: NarvesenIllustrasjon: NorthlandIllustrasjon: AltitudeIllustrasjon: Deli de Luca

Disse møter du på nye Flesland

Nye Bergen Lufthavn får et tredoblet areal og et betraktelig utvidet servicetilbud når den nye terminalen åpner neste år.

Det skriverBergens Tidendei en artikkel på sine nettsider.

Åpningsdatoen av den nye terminalen på Flesland er satt til 17. august neste år. Avinor holder i disse dager på med å signere kontraktene med leietakerne som skal gi de reisende et langt bedre servicetilbud enn dagens trange flyplass kan by på, heter det i artikkelen på bt.no.

– Vi er både stolte og fornøyde med mangfoldet av butikker og serveringssteder som vi kan tilby våre reisende når den nye terminalen åpner, sier lufthavndirektør Aslak Sverdrup til avisen.

Når den nye flyplassterminalen står klar, blir arealet på 85.000 kvadratmeter, tre ganger så mye som i dag.

– Selv under de største trafikktoppene vil det være god plass til å kjøpe seg mat, enten på vei til flyet, eller til å sette seg ned med et måltid, sier Aina Tysse, sjef for forretningsutvikling ved Bergen lufthavn, Flesland.

Disse serveringsstedene vil være på plass ved åpningen av den nye flyterminalen: Fiskeriet, Bølgen og Moi, Joe & The Juice, Espresso House, Altitude, Starbucks, Northland, Upper Crust og O'Learys. Flere av disse aktørene finnes allerede på andre norske flyplasser, heter det i artikkelen.