Sivilingeniør bygg

Saltdalshytta og Saltdalshus produseres av Rusånes Fabrikker AS. Vi er Norges største hytteprodusent med en årlig omsetning på ca kr. 280 mill. Samlet er vi 240 medarbeidere i konsernet, som omfatter utvikling, produksjon, salg og montasje av Saltdalshytter og Saltdalshus. All produksjon skjer ved vår elementfabrikk på Rusånes i Saltdal. Vi utvider nå staben ved vårt hovedkontor i Saltdal for å håndtere positiv markedsutvikling og vekst. Les gjerne mer om oss på www.saltdalshytta.no.

FirmaSaltdalshytta
FylkeNordland
StedRøkland
Søknadsfrist09.03.2016

Sivilingeniør bygg

Prosjektering og design

Stillingen innehar en sentral funksjon i vår tekniske avdeling, og er et viktig bindeledd mellom utvikling-prosjektering og produksjon.

Arbeidsoppgaver er bl.a.:

  • Prosjektering av bygg og produksjonsunderlag
  • Nyutvikling av hytte- og husmodeller
  • Beregning og dimensjonering
  • Rådgiving ovenfor kunde, produksjon og entreprenør

Vi søker deg som er sivilingeniør innen bygg/ ev. ingeniør, med erfaring fra konstruksjon, rådgiving eller prosjektledelse. Du er strukturert, selvstendig og trives i et team med fokus på god service.

Vi tilbyr en faglig utfordrende stilling med spennende arbeidsoppgaver i et nasjonalt marked. Du vil innvirke på fremtidig utvikling en av Norges fremste hus- og hyttemodeller. Hos oss vil du møte et bredt fagmiljø som er utviklingsorientert og ekspansive. Betingelser i henhold til avtale.

For nærmere informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Berit Laastad hos Essensi as (tlf. 971 60 626) eller vår tekniske sjef Einar Storjord (tlf. 979 96 607).

Søknad sendes elektronisk, søk her

Søknadsfrist er 9. mars 2016.

Vis flere stillinger: