Ingeniør/sivilingeniør byggeteknikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist19.02.2016

Vi er nærmere 100 engasjerte og dyktige rådgivere i Kristiansand og vi jobber hver dag for å skape bærekraftige løsninger til beste for kunden og samfunnet som helhet. Vi dekker alle fagområder og er ofte involvert i hele byggeprosessen fra planlegging til utførelse og idriftsettelse. I avdeling Bygg og Sikkerhet er vi elleve medarbeidere innen bygg- og brannteknikk. Vi jobber i en rekke spennende prosjekter og etterspørselen etter våre tjenester øker. Vi søker derfor ny medarbeider til avdelingen.

Om stillingen

I avdelingen Bygg og Sikkerhet løses ofte oppgaver som er komplekse og teknisk utfordrende. Du vil derfor ofte jobbe i samarbeid med våre andre spesialister innen fagområdet. Vi prosjekterer i BIM og er generelt opptatt av å være i front når det gjelder bruk av verktøy.

Du får varierte og ofte uforutsigbare dager med mange spennende arbeidsoppgaver. Dette medfører utfordringer, men også stor selvbestemmelse og innflytelse på din egen hverdag hvor du kan prege utviklingen i en åpen dialog.

Du vil inngå i et tverrfaglig team av engasjerte kollegaer og arbeid innenfor prosjekter relatert til infrastruktur, industri og bygg. Viktige oppgaver vil være:

  • Modellering i Tekla og Revit
  • Dimensjonering i stål, betong, mur og tre
  • Ansvar for koordinering mot andre fag
  • Dialog med oppdragsgivere og byggherrer

Hvem søker vi

Vi ser etter deg som er ingeniør eller sivilingeniør og som gjerne har noen års erfaring innen byggeteknisk prosjektering eller tilsvarende bakgrunn. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide gjennom andre
  • Evne til å tenke strategisk
  • Faglig tyngde og integritet
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der.

Søk her

Kontaktperson

Svein Kvam T +47 99 53 01 66

Vis flere stillinger: