Prosjektleder på planlegging

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7300 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist31.01.2016

Vi søker etter prosjektleder som skal styre og lede planlegging av vegtiltak.

Ønsker du å bruke din kompetanse til å lede planlegging av veg- og gateprosjekt, kan vi tilby mange spennende utfordringer.

Veg er en sektor i stor vekst, og vi har derfor behov for flere engasjerte og godt utdannede medarbeidere. De siste årene er det tilsatt flere dyktige medarbeidere, og hos oss blir du del av et sterkt tverrfaglig planleggingsmiljø.

I årene framover skal vi planlegge store veganlegg i Møre og Romsdal. Dette gjelder E39, som går i aksen Ørsta Ålesund Molde- Krifast Halsa, E136 gjennom Romsdalen og de største byene i fylket; Kristiansund, Molde og Ålesund. I tillegg blir det også mindre tiltak som gang- og sykkelveger og trafikksikkerhetstiltak, i og utenfor tettbygd strøk. Dette viser at mangfoldet er stort.

Kontorsted for stillingen er Ålesund.

Hva skal du jobbe med?

  • Arbeidsoppgavene vil i hovedtrekk være
  • Styre arealplanlegging langs riks- og fylkesveger
  • Styre interne tverrfaglige planprosjektgrupper
  • Utforming av vegnettet, gjennom store og mindre prosjekt
  • Anskaffe og følge opp innleide konsulenter
  • Ha god kontakt og samarbeid med kommuner og andre offentlige etater

Hvem er du?

Vi søker deg som har minimum bachelorutdanning eller tilsvarende fra høgskole eller universitet innenfor arealplanlegging eller samferdsel. Det er også aktuelt med utdanning innen fagene som er premissleverandører i planarbeidet, som f. eks naturmiljø, biologi, kulturmiljø, landskapsarkitektur i kombinasjon med erfaring fra arealplanlegging eller samferdsel. Andre relevante utdanningsretninger kan også være aktuelt.

Det er ønskelig at du har erfaring innenfor fagområdet veg, utbygging og planlegging etter plan- og bygningsloven. God kunnskap om prosjektledelse og prosjektgjennomføring er viktig.

Videre ser vi etter deg som evner å skape fremdrift i prosjekter. Du må være en dyktig prosessleder. Vi vil vektlegge evnen til samarbeid i tverrfaglige miljø. Du må trives i åpent arbeidsmiljø, og like å bidra til kreativitet og erfaringsutveksling. Personlig egnethet er særlig viktig.

Kommunikasjon er viktig; vi forutsetter norsk språk både muntlig og skriftlig.

Hva tilbyr vi?

  • Arbeidsoppgaver som både er spennende og utfordrende
  • Godt arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid, slik at du kan kombinere arbeid og fritid på en god måte.
  • Lønn i samsvar med etatens lønnspolitikk

Statens vegvesen tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning, og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med nedsatt funksjonsevne oppfordres til å søke.

Kontaktperson er seksjonsleder Anni Kari Pedersen, tlf 905 24 355.

Dersom du har hele eller deler av utdanningen din utenfor Norge, må den være godkjent av NOKUT. Søknad med CV og vitnemål/attester sendes elektronisk, søk her

Vis flere stillinger: