Boliger totalskadd i brann i Sarpsborg

To av fire boliger i en husrekke i Sarpsborg ble flammenes rov nyttårsnatten. Ingen personer kom til skade i brannen og i morgentimene fant brannmannskapene en logrende hund inne i en av de totalskadde boligene.

To av boenhetene var overtent rundt midnatt. I tillegg ble to andre seksjoner såpass røykskadd at det ikke var mulig å bo der.

– En boenhet kommer til å brenne helt ned, mens en annen har fått omfattende brannskader. Sånn det ser ut nå, kommer ikke de to andre enhetene til å være beboelige i natt, sa operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NTB.

Det bor åtte personer i de to seksjonene hvor brannen gjorde mest skade. I de to andre seksjonene bor det fire personer. Ingen av dem har kommet til skade.

En av familiene som fikk huset nedbrent måtte ta inn på hotell. Tidlig om morgenen første nyttårsdag fikk de likevel en god nyhet oppe i alt det triste, melder NRK.

– I morgentimene fant brannmannskapene en hund som logret ivrig med halen inne i det totalskadde huset. Den var svært glad for å se mennesker igjen, sier Marstad.

Hunden hadde røykskader, men fikk fredag morgen tilsyn av en veterinær. På hotellet fikk familien en liten opptur oppi det hele og ble ifølge operasjonslederen svært glade.