Teknisk Sjef - Entra ASA

Entra ASA er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Forretningsideen er å utvikle, leie ut og forvalte attraktive og miljøledende lokaler, samt utøve aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer. Selskapet eier og forvalter cirka 1,2 millioner kvadratmeter, fordelt på rundt 97 bygg. Markedsverdien av eiendomsporteføljen var på ca. 29 milliarder kroner ved utgangen av tredje kvartal.

FirmaRaadgiverhuset for Entra
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi gjennomfører store og nyskapende byggeprosjekter over hele landet, med hovedvekt i de største byene. Selskapet står foran en spennende periode og har stor oppmerksomhet rettet mot generell kompetanseheving i alle funksjoner.

Til region Oslo søker vi nå Teknisk sjef.

Dette er en sjelden anledning til å jobbe i et av Norges mest spennende eiendomsselskap med utvidet eiendomsportefølje i Oslo regionen. På grunn av vekst i porteføljen søker vi en operativ teknisk sjef som vil få ansvaret for en rekke prestisjebygg, som for eksempel Posthuset og Oslo City. Som leder av avdelingen vil du lede en gruppe dyktige fag-spesialister og selv være operativ i daglig kontakt med kunder, leverandører m.m. Vi ser etter deg som trives med stor bredde av oppgaver i en dynamisk hverdag, med stor gjennomføringskraft, gode leder- og analytiske egenskaper, er praktisk anlagt og operativ. Stillingen rapporterer til regiondirektør. Kjenner du deg igjen i dette, ønsker vi å høre fra deg snarest mulig.

Ansvar og hovedoppgaver:

• Sikre at konsernets HMS-standarder følges
• Lede ulike prosjekter i eiendomsporteføljen
• Faglig og personalmessig ansvar for 5-10 driftsansvarlige i regionen
• Løpende drift av tildelte eiendommer for å ivareta høy kundeopplevd kvalitet
• Utarbeide drift- og vedlikeholdsbudsjett og ansvar for kostnadsnivå
• Prioritere og gjennomføre tiltak for å optimalisere / redusere kostnadsnivå i eiendomsporteføljen
• Koordinere og prioritere arbeidsoppgaver i driftsteamet og bistå i faglige spørsmål
• Følge opp risikoanalyser og rapportere avvik

Aktuelle kandidater har høyere utdanning i teknisk retning; ingeniør, sivilingeniør eller lignende. Relevant erfaring fra eiendomsdrift og FDV vil være et stort pluss. Annen bransjeerfaring fra eiendom/bygg/anlegg kan også være relevant; helst fra eiendomsselskap, byggherre-, entreprenør- eller konsulentvirksomhet. Erfaring fra personalledelse, prosjektledelse og kundekontakt er en klar fordel.

I Entra legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det er viktig at du kan identifisere deg med Entras verdier; ansvarlig, offensiv og tett på.

Entra tilbyr:
Entra er sertifisert i henhold til Great Place to Work’s globale standard for en god arbeidsplass.
Vi kan tilby spennende og utviklende oppgaver og konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet selskap som har som målsetting å bli miljøledende og best på kundeopplevd kvalitet. Stillingen gir store påvirkningsmuligheter og et bredt kontaktnett både internt og eksternt. Arbeidssted vil være sentralt i Oslo ved Entras moderne hovedkontor i Posthuset (Oslo S).

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Raadgiverhuset ved Trygve J. Moe, tlf. 911 49 100 eller Karianne Eriksen, tlf. 992 210 86.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: