Nidelven Bruk, her representert ved Inge og Einar Sætra valgte XL-BYGG fordi kjeden består av selvstendige faghandelsbedrifter innen trelast og byggevarer.

Nidelven Bruk tilslutter seg XL-Bygg

Nidelven Bruk er en tradisjonsrik bedrift som ligger på Skarpnes mellom Arendal og Grimstad. Etter en grundig prosess har man bestemt å tilslutte seg et fellesskap fra 1. januar 2016 og bli et profilert XL-BYGG byggevareutsalg.

Nidelven Bruk ser behovet for å utnytte synergiene som ligger i et kjedesamarbeide og særlig en kjede som aktivt jobber for å gjøre den lokale bedriften enda mer aktuell for markedet.

Dette blir det andre XL-Bygg profilerte byggevareutsalget i Aust-Agder og Nidelven Bruk ser frem til å ønske både nye og gamle kunder velkommen. XL-Bygg har sin hovedfokus på tyngre byggevarer slik som trelast, vindu, isolasjon, takprodukter og festemidler.

Selskapet Nidelven Bruk AS har lange tradisjoner. Og bedriften fører videre sine lokale særegenheter gjennom å tilby egen høvleriproduksjon, samt egen produksjon av trykkimpregnert trelast.

Nidelven Bruk blir et av over 80 byggevareutsalg i Norge og over 300 tilsammen i Norge, Sverige og Danmark.