Ann Beate Methi fra Lillesand vant "Jakten på boligdrømmen". Her er hun omkranset av salgssjef Tore Reite Larsen i Hedalm Anebyhus (til venstre), konferansier Otto Robsahm og sønnene Jarl Magnus og Niclas Methi.

Vant hus og garasje til 1,3 millioner kroner

Ann Beate Methi (50) fra Lillesand kunne juble over å få både hus og garasje i messekonkurransen «Jakten på boligdrømmen».

Messekonkurransen ble arrangert av boligmessearrangøren Compass Fairs AS. Vinneren vant husmodellen Solstad fra Hedalm Anebyhus og en dobbel garasje sponset av Igland Garasjen.

Totalt 38 finalister var med, og de hadde alle deltatt i den landsomfattende messekonkurransen i en av de 19 byene Boligmessen har besøkt. I hver messeby har to personer gått videre til finalen.

Det var derfor en spent gjeng som var samlet på Oslo Militære Samfund lørdag formiddag, og etter en god lunsj var det tid for trekningen ledet av Sinnasnekker’n Otto Robsahm.
- Det var litt rart å vinne, sier Ann Beate Methi (50) i en pressemelding.
- I dag har jeg et gammelt hus fra 1969 som trenger stadig oppgradering, sier vinneren, som er veldig opptatt av hus, design og interiør.