Har du handlet byggevarer eller andre store ting, kan få låne henger gratis til hjemtransporten. Det er likevel ikke noe krav om at kundene må kjøpe varer for å få denne servicen, opplyser Bauhaus.

Bauhaus med ny tilhenger-service

Byggvarekjeden Bauhaus går inn i markedet for utlån og utleie av hengere.

Som et ledd i en ny storsatsing har byggevarekjeden inngått avtale om å bytte ut og oppgradere hele parken av utleiehengere. Kundene kan velge mellom fire varianter av hengere i kjedens varehus på Liertoppen og Vestby, ifølge en pressemelding fra den tyske byggevaregiganten.

Enten du skal bygge om, flytte eller kjøre skrot på gjenbruksstasjonen tilbyr kjeden å låne deg en gratis henger. Bauahus har nylig inngått avtale med Thule Rental som gjør det mulig for kundene å transportere varene hjem uten unødvendige kostnader.

- Alle våre hengere er spesialbygget for utleie med en godt utarbeidet og forsterket konstruksjon. Dette gir kundene garanti for en solid og sikker hjemtransport. En del av serviceavtalen består også av servicevedlikehold av samtlige hengere hver måned slik at kundene får en kjøreklar henger som er i utmerket stand, sier salgskonsulent Rune Fredheim i Thule Rental.

Må ikke handle
Det er ikke noe krav om at kundene skal kjøpe varer for å kunne låne en henger fra Bauhaus.

- Vi vil gjerne tilby våre kunder ekstra service. Både de som handler hos oss og som skal transportere varene hjem eller de som kanskje kun har behov for å flytte noe fra A til B, sier adm direktør Mads Jørgensen i Bauhaus.

Han opplyser at hengeren enten kan bestilles gratis i varehuset eller via nettsiden. Dersom man bestiller online er det en kostnad på kr 25 som er et reservasjonsgebyr.

Men helt gratis er det dog ikke: Lukket henger kan lånes i et døgn, deretter belastes leie. Åpen henger er gratis i tre timer, deretter påløper leie, opplyser Bauhaus.

Fire ulike hengere
Kundene kan velge mellom en stor lukket flyttehenger som er beregnet for flytting av større og mindre gjenstander. I tillegg lånes det ut en bred boogiehenger, en mindre åpen henger og en ny gitterhenger som sikrer at hageavfall og annet avfall ikke blåses av underveis til gjenbruksstasjonen.