Plan– og prosessledere til Nasjonale turistveger

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Vegdirektoratet
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist07.12.2015

Vil du være med å sette spor fra vår tid?

Langs 18 utvalgte Nasjonale turistveger fra Jæren i sør til Varanger i nord gror det opp nye rasteplasser og utsiktspunkter. Med nyskapende arkitektur og spennende kunst i unik natur framheves Norge som feriemål for vegfarende turister. Attraksjonen Nasjonale turistveger er en målrettet satsing på reiseliv som en framtidsrettet næring for Norge, ikke minst i distriktene.

Satsingen på alt fra små perler til store reiselivsikoner har allerede vakt stor interesse og begeistring, nasjonalt som internasjonalt. I 2016 åpnes Allmannajuvet i Ryfylke, Utsikten på Gaularfjellet og Skjervsfossen i Hardanger og en rekke mindre tiltak for publikum. Første etappe på Vøringsfossen er i svevet og fire nye prosjekter startes opp. Samtidig skal nye arkitekter i gang med spennende planoppgaver.

Vi søker nå etter to plan- og prosessledere til å lede allsidige samarbeids- og planprosesser. Arbeidet innebærer utstrakt kontakt og samarbeid med mange fag og miljøer, i vegvesenet, hos arkitekter og konsulenter, i kommuner og fylkeskommuner m.fl. Vi stiller med varierte og utfordrende oppgaver og kollegaer med solid erfaring.

Turistvegseksjonen har sitt hovedkontor på Lillehammer. De fleste strekningene er lokalisert på Vestlandet og i Nord-Norge. Det må derfor regnes med en del reisevirk­som­­het. Stillingene er faste.

Kvalifikasjonskrav: Du må ha utdanning fra universitet eller høgskole på masternivå, fortrinnsvis som arkitekt/sivilingeniør eller tilsvarende planfaglig kompetanse. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Vi legger vekt på

  • Evne til effektiv kommunikasjon og konstruktivt samarbeid
  • samfunnsforståelse og nettverksbygging
  • selvstendighet og gjennomføringsevne

Vi tilbyr

  • lønn etter avtale i henhold til etatens lønnspolitikk
  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse

Kontaktpersoner:

Seksjonsleder Jan Andresen, tlf. 61 27 11 22/mob. 913 87 374 eller Grete Kongshaug, tlf. 61 27 14 48/mob. 480 27 366.

Hjemmeside:www.nasjonaleturistveger.no

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om det.

Søk stilling

Vis flere stillinger: