Prosjektingeniør / Programmerer (Power Systems)

Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, rekruttering og prosjektløsninger innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

FirmaExperis
FylkeOslo
Søknadsfrist27.10.2015

Experis leter etter en konsulent som ønsker å jobbe som Prosjektingeniør / Programmerer. Som konsulent i Experis vil du i dette oppdraget jobbe for en internasjonal kunde som er ledende innenfor kraft- og automasjonsteknologi. Avdeling har regionalt ansvar for vannkraft og leverer apparat- og kontrollanlegg for store kraftverk og komplette småkraftverk. Avdelingen leverer også automasjons- og IT-løsninger til energi-, transport-, vann- og avløpsbransjen.

Stillingsbeskrivelse:

  • Prosjektering, programmering, igangkjøring og service av PLS-systemer og skjermsystemer innen VA-bransjen

Ønsket kompetanse:

  • Erfaring med programmering av PLS, gjerne AC800 og/eller AC500
  • Erfaring med programmering av skjermsystem, gjerne 800xA, Symphony eller Proficy iFix
  • Erfaring med feilsøking og kobling i enkle tavler, gjerne også konstruksjon av tavler
  • Kjennskap til kommunikasjon mellom skjermsystem og PLS'er basert på nettverk, radio og serielle linjer (OPC, Modbus og Comli)
  • Førerkort klasse B og mulighet for å disponere egen bil

Krav til utdanning/erfaring:

  • Teknisk fagskole, fagbrev automatiker eller gr.L, evt. ingeniørhøgskole kybernetikk/automatisering
  • Nyutdannet eller 1-2 års erfaring

Språkferdigheter:

  • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk

Vi legger vekt på:

  • Initiativ, samarbeidsevne og effektivitet
  • Evne til å jobbe selvstendig, strukturert og systematisk
  • Fleksibilitet, samt ønske om å påta seg ansvar
  • Evne og ønske om faglig utvikling og utfordring

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med og videreutvikle Norges største rekrutterings- og konsulent selskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk. Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Interessert?

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.  Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Guro Agnete Barnholt på mail guro.barnholt@no.experis.com eller på tlf.: 900 71 162.

Vis flere stillinger: