Kristian Forsdahl i Husqvarna Construction (til venstre) og Torgeir Nustadhaugen i Cramo med et sett høyfrekvent betongsag fra den svenske produsenten.

Cramo-avtale med Husqvarna

Utleieselskapet Cramo AS har kjøpte høyfrekvente betongsager av Husqvarna Construction AS.

Cramo, som leier ut alt fra batteridriller til 25 tonns tunge gravemaskiner, får en utvidelse av sortimentet med de høyfrekvente betongsagene fra den svenske produsenten.

– Vi har kjøpt fem sett av typen Prime høyfrekvent betongsag. Maskinen har stor brukervennlighet, og kan brukes med all slags strøm, sier produktsjef Torgeir Nustadhaugen i Cramo AS til Byggeindustrien.

Stort effektuttak

Prime-serien har stort effektuttak – hele seks kW, og har vært en suksess etter at den kom på markedet for ca. et år siden.

– Cramo leier ut proffutstyr, og vi synes det er veldig gledelig at de velger våre høyfrekvente betongsager, sier markedssjef Kristian Forsdahl i Husqvarna Construction.

– Nytt tilbud

Ifølge Nustadhaugen er Cramo det første maskinutleieselskapet i Norge som har denne typen betongsager i sortimentet.

– Vi ønsker å tilby noe nytt i dette markedet, og har fra før andre typer betongsager fra Husqvarna. Vi er svært fornøyd med denne leverandøren, og tilbakemeldingene fra kundene våre er positive, sier Nustadhaugen.