Gruppeleder for arkitektur og bygningsfysikk, Michael Ritschel, i Sweco.

Sweco: - Mange interesserte studenter

Sweco jakter både kunder og mulige fremtidige arbeidstakere på Bygg Reis Deg.

- Vi ser etter nye folk hele tiden, og vi har fått en del henvendelser fra interesserte studenter – noe vi er veldig fornøyde med, sier gruppeleder for arkitektur og bygningsfysikk i Sweco, Michael Ritschel til Byggeindustrien.

Samtidig som studentene viser interesse for rådgiverselskapet, har også en rekke bedrifter  vært innom Bygg Reis Deg-standen.

- Det er svært mange som ønsker å selge sine tjenester til oss, og spesielt da fra Øst-Europa. Det dreier seg om alt fra byggefirma, entreprenører og produsenter til arkitekt- og ingeniørfirmaer som ønsker å jobbe for oss. Men vi har jo egne kontorer i både Polen og Estland som dekker det feltet for oss, sier Ritschel.

- Hvilket utbytte har dere av å være her?

- Vi kan ikke måle dette i kroner og ører, slik mange andre utstillere kan, men det aller viktigste er at vi er til stede og bygger merkevaren vår. Vi deler ut en rekke visittkort, og nøster litt tråder i etterkant. En del av de vi har snakket med er veldig interessante, så vil tiden vise hvordan det utvikler seg, sier Ritschel.