Arkivfoto: Øyvind Berild

Stor pågang til NOBB-konferansen

- Vi opplever stor pågang og interesse for våre aktiviteter på Bygg Reis Deg, sier Ann-Kristin Schram, markedssjef i Byggtjeneste.

NOBB-konferanser teller nå over 200 deltagere, og de nærmer seg taket for det de kan klare.

- Noen av de grepene som vi har tatt i år, er at vi fokuserer på digitaliseringen som nå skjer for fullt i bransjen. Vi kommer til å få presentert cases fra aktører som har kommet veldig langt i digitalisering av prosessen ut mot kunden og sluttbruker, sier Schram.

Et annet viktig element som trekkes frem er koblingen mellom formidling av dokumentasjon fra byggmester/entreprenør til objektet.

- Byggetjeneste, i samarbeid med Boligmappa tilbyr en løsning som formidler all dokumentasjon for arbeid utfør direkte til objektet, det vil si hus-/bruksnummer. Man unngår da at det legges i en tilfeldig skuff, men at det kommer objektets servicehefte til gode, legger hun til.

- Utover flere spennende foredrag lanserer vi to nye løsninger som vil effektivere byggenæringen. Byggtjeneste Frakt, en applikasjon som på en enkel måte vil kunne beregne fraktkostnader, og Byggtjeneste Portalen som forenkler hverdagen til de som til daglig jobber med regelverket og miljø riktige produktvalg, sier Schram.

Torsdag ettermiddag under Bygg Reis Deg inviterer de til bransjetreff, Byggtjeneste «Get-together» på Thon Hotell Arena.

- I tillegg til dette lanserer vi en helt ny profil, sier en engasjert Schram.

Les mer om konferansen her