Markedsdirektør Eksisterende Bygg

GK er en TotalTeknisk Entreprenør og Servicepartner. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. Våre løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. Konsernet GK har en omsetning i overkant av 4 milliarder kroner i året. Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark med ca. 2150 medarbeidere. 

FirmaGK Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist06.09.2015

Markedsbearbeiding - Konseptualisering - Strategisk rolle

Det er en voksende erkjennelse av at tekniske installasjoner, bl.a. klimaanlegg og byggautomatisering, får en alt større betydning for å løse energi‐ og klimautfordringene. Det forventes økt vekst i investeringene i tekniske anlegg i årene fremover for å sikre god energieffektiv drift og samsvar med strengere myndighetskrav.

GK er spesialist på installasjon og drift av alle typer teknikk i bygg og ønsker å kunne tilby våre samarbeidspartnere de aller beste løsningene for kostnadseffektiv og problemfri drift. Derfor er det viktig for oss med en engasjert og dyktig markedsdirektør som sikrer at GK til enhver tid har et attraktivt markedstilbud av tekniske løsninger tilpasset bygninger som allerede er i bruk. Stillingen er sentral og rapporterer til direktør for Teknologi og Marked og vil inngå i selskapets utvidede ledergruppe.

Dine arbeidsoppgaver omfatter å eie konsepter for vårt totaltilbud av tekniske reparasjoner, teknisk service, rehabilitering/ombygging, energioppfølging, teknisk fjernovervåkning mm. myntet på eiere og driftere av alle typer bygg. Du vil gjennom samarbeid med ledelsen i våre regioner lede og utvikle salgs- og serviceapparatet samt sikre god kompetanseutvikling og gode støttesystemer. Rollen er også sentral i kundegrensesnittet hvor du vil legge føringer for tilbudsarbeid og ved behov inngå i salgsteamene for de største avtalene. Du vil også være ansvarlig for markedskommunikasjon mot segmentet i samråd med øvrige markedsressurser i GK.

Vi ser etter deg som har gode kunnskaper om premissgiverne i byggebransjen og solid erfaring med salgs- eller innkjøpsledelse i en teknisk orientert og sammenlignbar virksomhet. Vi ser helst at du har høyere utdanning innen relevant fagområde, teknisk og merkantilt.

Vennligst benytt vår elektroniske søknadsrutine som aktiveres ved egen link i denne annonsen.
Her har du også mulighet til å legge ved kopi av din egen elektroniske CV, attester og vitnemål.

Mercuri Urval mottar gjerne spørsmål rundt stillingen som kan danne grunnlag for en uforpliktende dialog.  Ta gjerne kontakt med André Tangen (975 59 094) eller Agnethe Ellingsen (975 59 022).

Søk stilling

Vis flere stillinger: