Prosjektsjef - Øst

"Menneskene utgjør forskjellen hos Solid". Vi bygger våre relasjoner på gjensidig tillit fremfor rigide kontrakter. Våre verdier har vært viktige byggesteiner for utviklingen av Solids kultur. Engasjement, Spisskompetanse, Samhandling, Tilhørighet, Trivsel og Trygghet er ledestjerner i selskapet som viser retning i hverdagen.

FirmaSolid Entreprenør
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfristsnarest

Solid Entreprenør AS er i vekst og utvikling, og omsatte i 2014 for 540 mill.kr. med et solid resultat. Den viktigste årsaken til veksten er fornøyde kunder. Våre 270 ansatte jobber derfor kontinuerlig for å innfri våre byggherrers forventninger. I den forbindelse søker vi en dyktig:

PROSJEKTSJEF ØST

PARTNERORIENTERT – VERDISTYRT – HØY EGENPRODUKSJON

Som Prosjektsjef i Region Øst vil du være tilknyttet vårt hovedkontor på Rolvsøy i Fredrikstad.

Du blir ansvarlig for å videreutvikle Solid Entreprenørs gode posisjon og resultater i regionen, få en sentral rolle i ledergruppen og rapportere til daglig leder.

For å lykkes som Prosjektsjef i Solid Entreprenør, må du være en god representant for vårt verdigrunnlag og ha evnen til å bygge en god lagfølelse i egen organisasjon som blant annet består av 7 prosjektledere. Du har god forståelse for hvordan prosjektstyrte organisasjoner fungerer og bidrar til å skape gode team.

Noe av det unike med Solid Entreprenør er en stor andel egenproduksjon. Dette betyr at prosjektene er avhengig av god ledelse på mange nivåer og mellom flere ulike kulturer.

Du bør være Ingeniør / siv.ing., og har gjerne en tilleggsutdannelse innen økonomi og administrasjon.

I tillegg har du noen års ledererfaring som prosjektleder og ønsker å utvikle lederrollen ytterligere.

Vi kan tilby deg en stilling med gode utviklingsmuligheter i et solid selskap i vekst. Betingelsene er konkurransedyktige og miljøet er inkluderende og godt.

Har du spørsmål om stillingen så kontakt vår rådgiver Hege Lise Sørbye i Kingbird Executive Search på 911 70 580 eller HR-sjef i Solid Entreprenør, Richard Høilund på 916 73 699.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: