Er du ingeniør på utkikk etter nye utfordringer i Vestfold?

Technogarden Engineering Resources AS er et selskap som er spesialisert på konsulentutleie og rekruttering av teknisk personell med høyere kompetanse. Våre konsulenter løser tekniske oppgaver og prosjekter ute hos våre kunder, som en del av kundens egen prosjektorganisasjon. Technogarden er et datterselskap av Norconsult AS - Norges største rådgivende ingeniørselskap.

FirmaTechnogarden
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfristsnarest

Vi i Technogarden ønsker å komme i kontakt med deg som er teknisk utdannet (sivilingeniør, ingeniør, teknisk fagskole eller tilsvarende) og som er interessert i muligheten for å jobbe som konsulent. For tiden er vi mest på utkikk etter kompetanse og erfaring innen følgende områder:

  • Elkraft-ingeniører
  • Automasjonsingeniører og -teknikkere
  • Elektronikkingeniører
  • Softwareutviklere
  • Bygg og Anlegg, byggeledelse og prosjekterende
  • Tekniske innkjøpere
  • Tekniske forfattere
  • Test-ingeniører

Egenskaper vi ser etter:

Du er en positiv, frempå og fleksibel person med høy arbeidskapasitet og -moral. Du trives i miljøer hvor det stilles store krav til gjennomføringsevne, strukturering og resultatfokus. Du jobber godt i team, men evner også å utføre selvstendige oppgaver under tidspress.

Attraktivt kompetansemiljø med utviklingsmuligheter
Technogarden er et selskap i Norconsultgruppen. Som konsulent hos oss vil du være knyttet til et av Norges mest anerkjente ingeniørmiljø.


Fleksibilitet
Vi kan tilby et stort spekter av oppdragstyper. Dette varierer mellom langvarige enkeltoppdrag eller kortere engasjement for forskjellige kunder. Vi bistår våre kunder ved utleie av konsulenter. Så enten du ønsker å jobbe i Technogarden eller hos en av våre kunder, vil vi gjerne diskutere disse mulighetene med deg !

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt med Technogardens for mer informasjon om jobbmuligheter i Vestfold: Kurt Evensen, Konsulentleder, 93486351 kurt.evensen@technogarden.no

Vis flere stillinger: